Десять хороших новин 27 грудня

Десять хороших новин 27 грудня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське і Стельмахівка Луганської області та Диліївка, Красногорівка, Водяне, Веселе, Мар’їнка і Побєда на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери налупили шість скупчень лаптів, пункт управління і склад боєприпасів

Блогер Володимир Золкін повідомляє, що внаслідок атаки НЛО на Енгельс загинули 17 лаптів, порано 26, але хуй з ними, головне, що пошкоджено аж п'ять стратегічних бомбардувальників-ракетоносців Ту-95МС. Офіційного підтвердження нема, але і спростування нема, тож чом би і не порадуватися.

Різдвяні чудеса. Конституційний суд нарешті визнав законним те, що УПЦ МП, яка стидливо позбулася навіть дописки МП, зобов’язана вказати у своїй назві свою приналежність до росії. Ну щось на кшталт РПЦвУ.

А у Мінкульті тим часом повідомили, що рекомендуватимуть директору заповідника не продовжувати моспатріархату оренду двох головних храмів верхньої Києво-Печерської лаври. Термін оренди збігає 1 січня, якраз на день народження Провідника

В Україні арештовано майно російського олігарха Усманова. Це той, що був власником колись дорогого вашому серцю Вконтакте. Але у нас він не тільки засирав мізки, але й крав. СБУ і БЕБ знайшли підпільні російські склади, де зберігали понад 160 тис. тонн української залізної руди на 2 млрд грн. Її хотіли нишком вивезти через порти на росію і передати на потреби лаптєногої армії

Ви ще пам’ятаєте Рогозіна? Ну ок, ще трошки попам’ятайте, але не сильно, бо йому щось гіршає: уламок застряг у хребті і загрожує паралічем, срака все ніяк не зростається. А його старий, ще з космоса помічник сьогодні взагалі у лікарні помер. Охоронця Рогозіна вже й зарили, ще один його помічник у важкому стані. Усе таки прекрасний тоді видався салют.

У Донецьку невідомий сміливець зняв на відео, як він спалює машину із літерою зет. При цьому на дверях машини червоною фарбою написано «За Бучу»

Вчора я писала, що провалився Новорічний сезон у Криму, а сьогодні дізналася, наскільки на росії турпотік обвалився: кількість іноземців у складі організованих груп упала більш ніж на 90%. Зовсім не хочуть у балалайню іноземці їхати. Брезгують ))))))) Туроператори сподіваються, що наступного року до них поїдуть туристи з Китаю та інших країн Азії.

З ковідного Китаю, де зараз повний швах, але їм тільки-но дозволили виїжджати з країни

Тим часом накрилися аліной кабаєвой новорічні канікули самих лаптів, бо руснявим компаніям остаточно заборонили польоти через сусідні країни до Єгипту.

Депушкінізація Чернівців закінчена – з фасаду Академічного обласного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської демонтували погруддя кудрявого, яке нарешті вже виявилося останнім у місті.

А в Ізюмі перейменували 19 вулиць. Наприклад Островського – на Олександра Махова, Путійна – на Шухевича, Цоя – на Скрябіна, Висоцького – на Стіва Джобса.

Штефан Штірліц пише, що непереможна українська армія влаштувала фейерверк у штабі лаптів. Від захвату розірвало дванадцятьох, серед них новопризначений комбрик, його начальник артилерії, начрозвідки та ще кілька офіцерів управління.

Путін остаточно їбанувся. Якби це був не путін, я би даже подумала, що це самоіронія. Дев’ять блять перснів для учасників неформального саміту країн колишньої СНД. Він же реально бачить себе Сауроном, там зовсім бачок потік.

Бачить Сауроном, але виглядає це так, що Горлум вирішив розтиражирувати свою прєлєсть

А ви помітили, що Лукашенко єдиний одразу напнув собі це кільце? Здавалося зараз ще й вигукне «Валадымыр Валадымыравыч, я сагласный». Прям сяє. Цікаво, чи не змастили ці персні якимось полонієм, а то зараз скопититься наш Крошка-картошка, і перетворять його патєшну армію на колорадських жуків


І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії