Десять хороших новин 27 квітня

Десять хороших новин 27 квітня

Непереможна українська армія відбила 35 атак копрокадаврів на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям чотири скупчення, зрк, 5 дронів, два пункти управління, склад боєприпасів та два артилерійських підрозділи

ПАРЄ ухвалила резолюцію, якою засуджується примусова депортація українських дітей на росію. Там зазначено, що депортація є ознакою геноциду і це вперше коли ПАРЄ використовує до росії слово геноцид. Осміліли таки на другому році великої війни. До речі, причетним визнано Лукашенка. Не пропетляв цього разу крошка-картошка

Наша постійна рубрика «горящая росія». Масштабні весняні пожежі – явище для балалайні щорічне, але від того не менш приємне. Поперше стався викид і спалах газу на свердловині у Якутії. По друге - шість великих пожеж у Свердловській області, вигоріло більше 180 будівель, а одне селище згоріло повністю. От як корисно ставити свічечку за доров’я якогось військового злочинця, що вкривається коростою в окопах під Бахмутом

На Херсонщині застремоусили пропагандиста Сергія Твєтинського, який очолював приймальню псевдопартії «Справедлива Росія – За правду», а у Мелітополі – зрадника-мусора.

Польща вилучила гроші з рахунків посольства і торговельного представництва росії. Найбільшу насолоду тут викликає навіть не це, хоча поляки кажуть, що там «значні кошти» а те, як лапті верещать про порушення Віденської конвенції.

До речі, можна потім ухвалити конвенцію, за якої русню треба буде пиздити у будь-якому куточку цивілізованого світу кожного разу, коли вони згадуватимуть про якісь свої права? Хоч до легких тілесних, ми ж не звірі, дякую.

Продовжує самоліквідовуватися авіація лаптів. Черговий винищувач МіГ-31 загорівся і впав в озеро у Мурманській області, неподалік кордонів НАТО. Обидва пілоти, на жаль, встигли катапультуватися. Бажаємо тамтешнім ведмедям бон апетіт.

Україна повернула із полону ще 44 наших героїв. Боляче дивитися, які вони худі та зморені. Але ми своїх і полікуємо, і відгодуємо. А країна – холерний барак після нашої перемоги голодуватиме і бідуватиме сука століттями.

На Кіпрі загорівся російський центр науки і культури. Я не вірю у підпал, це просто приведення ситуації у відповідність до реальності. Бо ніякої російської культури нема і ніколи не було. Вся їхня культура полягає у тому, щоби щось десь змавпувати чи спиздити, тож обгоріла руїна – це якраз те, як центр їхньої культури має виглядати насправді.

Наші прикордонники вишукано знущаються з білоруських. Вмикають їм повітряну тривогу, «щоби визначилися, на чиєму вони боці». Ще прикордонні війська бульбафюрера скаржаться, що наші показують їм факи у біноклю, надсилають листівки з погрозами і повісили на кордоні манекен у російській військовій формі, назвавши його ліквідованим під Києвом Валерою

Лапті на Запоріжжі рили собі окопи, а оскільки їх на генному рівні тягне до усього брудного і заразного, то докопалися до скотомогильника і підчепили сибірську виразку. Так сказати з вогником відзначили річницю окупації чорнобильського рудого лісу. Тепер цілий підрозділ макак сидить на каратині, а двох вже вивезли у невідомому напрямку. Мабуть у тих же окопах на скотомогильнику і утилізують.