Десять хороших новин 27 липня

Десять хороших новин 27 липня

Непереможна українська армія на Слов’янському напрямку повбивала лаптів, які намагалися викрити наші позиції, на Донецькому втопила у крові спроби покращити тактичне положення, а на Краматорському відбила штурми. Лапті з воєм відповзли.

На Півдні боги війни «закріпили наш вогневий контроль над транспортними артеріями на окупованих територіях» і настріляли трошки лаптєвозів і гаубиць. Фейерверк цього разу показували на складі боєприпасів у Солдатському.

Антонівський міііііст! Нарешті, дочекалися, причому жахнули, коли по ньому великою колоною повзли лапті. Станом на ранок вже було відомо, що проїзд техніки по ньому тепер неможливий, але опори цілі. Абізянам наказано вчитися плавати разом із танками. Весь день по соцмережах від страху верещать

І це ще не все, головний херсонський абізян Стремноусов повідомив, що залізничний міст через Дніпро на Херсонщині також пошкоджений.

Крисіянушки, а у вас як справи? Сфотографувалися хоч на пам’ять біля Кримського моста?

З балалайні пішла чергова велика компанія, цього разу виробники ліфтів та іншого підйомного обладнання Otis. Свій тамтешній бізнес вони продають, так шо скоро появиться якійсь «Ліфт і точка», чи, блять, «Ліфтофф».

Otis на Росії мав свій завод у Пітері, на якому випускали до 7 тисяч ліфтів на рік і мережа сервісів. Робітники уже у траурі, тому що розуміють, що американських стандартів і зарплат більше не буде. Та й роботи скоро не буде, бо де вони братимуть запчастини, коли балайня під санкціями.

Ви маєте зараз можливість подивитися на небо? Зауважте, яке гарне, який красивий місяць, які зірочки яскраві. Це тому шо русня нарешті з’їбала блять з космосу. Балалайня виходить із проєкту Міжнародної космічної станції. Звісно, через санкції, рф тепер взагалі не може брати участь ні в яких космічних проектах.

Зі смішного – лапті грозяться до 2024 року створити свою орбітальну станцію - РОСС. Я не знаю, з чого і як. Гівно, палки, ікони, скотч, корки від херсонських кавунів…

ВР заборонила на період війни примусово стягувати з людей борги за комунальні платежі на територіях, де велися бойові дії, чи була окупація.

Героїчні херсонські партизани підірвали автомобіль з двома мусорами-абізянами. Один абізян задвохсотився одразу, другого зараз добивають лікарі.

Примітно, що вибухнуло там же, де підірвався абізян-тюремник Соболєв. Прямо святе місце, намолене.

А, і ще сьогодні стало відомо, що разом із крейсером «Москва» пішов нахуй синок командира 30-ї дивізії надводних кораблів ЧФ РФ контр-адмірала Олега Криворога. Навіть до капітана третього сорту дослужитися не встиг. Крейсер синачкі до речі входив до дивізії таточка. Як же ж так оце, своє упирятко не зберіг

Німеччина схвалила продаж нам 100 самохідних гаубиць Panzerhaubitze 2000. Це багато, блін, раніше у нас таких було тільки 12 і добре себе показали на фронті. Саушки ці розгортаються за дві хвилини, самі розраховують дані для стрільби, луплять базовими снарядами на 30 кілометрів і швидко зйобуються.

У Запоріжжі місцева влада відірвала від пам’ятника голову Пушкіна. Так шо стоїть тепер постамент у місті гарний і без імперської сцяніни.

А Воронєж спалився, що він ніхуя не патріотичний. Якійсь вар’ят там усю ніч старався, розмалював літерою «зет» більше ста машин, абсолютно безкоштовно, а ці падли не радуються. Накатали навіть заяву у поліцію, мовляв це мерзенна провокація.

Як же так, на танках і пасках малювати – патріотизм, а на машині – мєрзость. Я думаю, феесбе має розібратися і вжити заходів, бо сьогодні їм "зет" не догодила, а завтра шо, почнуть знімати портрети владміра владіміровіча?