Десять хороших новин 27 вересня

Десять хороших новин 27 вересня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Соледар, Майорськ, Курдюмівка, Зайцеве, Бахмут, Бахмутське, Виїмка, Спірне, Первомайське та Кам’янка. Влучними ударами авіації та артилерії розйобано 12 скупчень, 3 батарей зрк, дві ппо, три склади з боєприпасами, збито 5 дронів і сушку.

Непереможна українська армія делаптифікувала селище Куп'янськ-Вузловий. Це важливий логістичний вузел лаптів, через який вони направляли техніку на територію Луганської та Донецької абізянії. Зараз наші козаченьки закріплюються на західному березі Оскіла. Цимбалюк пише, що при спробах віджати назад Куп’янськ потрапили в оточення і були перетворені на фарш підрозділи 200 окремої лаптєногої мотострілкової бригади (недобре взагалі ходити на війну із таким символічним номером). Тепер у бригади двісті більше 40 рил вбитими і пораненими і 7 розбитих лаптєвозів.

Ну ж бо нєхуй шастать по помитому

Ще русня верещить, що ЗСУ звільнили Катеринівку на Донеччині.

Поки русня підриває собі газопроводи (у кожного своя оргія на Щекавиці знаєте лі), Польща відкрила газопровід із Норвегії. «Епоха домінування росії у газовій сфері закінчується. Пішли вони нахуй зі своїм шантажем, погрозами та здирництвом», – заявив польський прем'єр

Наша постійна рубрика «гієна огнєнная». Історія перша – лапоть приплив до Естонії на саб-борді через річку Нарва, але його спіймали і того ж дня відправили назад.

Історія друга – на кордоні з Грузією русня ставить мобілізаційний пункт військкомату

Історія третя – Казахстан пообіцяв росії видавати ухилянтів від мобілізації

Тим часом, у нас вже є перший здавшийся у полон лапоть з прям от цієї хвилі часткової мобілізації. Блять, ексклюзив, тільки 5 днів тому у себе там десь на болотах бігав. Звісно плачеться, що їх, голих-босих чмонь кинули, у лісі поблизу Куп'янська, він спробував знайти росію, але загубився.

І ще з веселого – пам’ятаєте ж, як русня активно стала знімати на свої смартфони, як хуйово їх утримують у цих концтаборах мобілізованих. Ну там, без ліжок, не одягають, автомати іржаві, їсти не дають. Так от командування нарешті відреагувало. І пообіцяло дати всім такої пизди, якщо побачить ще у мережі якісь відосики, що нинішні умови їм здаватимуться санаторієм. Тож потєрпі солдат і потім у чесному бою здобудь свій перший унітаз (але їх кинуть на вже розграбовані території, так шо це теж не точно)

Нова Зеландія ввела санкції проти Кадирова, родичів Путіна тощо і тепер їм заморозять активи. Чи були в них там активи, хуй його знає, але все одно приємно, дякуємо за посильну підтримку.

Україна вперше перемогла у найпрестижнішому європейському конкурсі культурної спадщини European Heritage Awards / Europa Nostra Awards і окрім нагороди наші везуть додому 10 тищ євро на розвиток Музею української вишиванки

ГУР рапортує, що чмоні (чмо – частково мобілізована особа, це не мій жарт, але охуєнно, погодьтеся) стали активніше здаватися у полон і обривають гарячі лінії. Треба вже зараз зробити дзвінки платними. І організовувати на звільнених територіях трудові табори, з людськими умовами, але трудові блять табори, нехай ремонтують щось і розбирають завали.

Уряд ухвалив рішення про повну заборону експорту товарів до Росії. В уряді кажуть, що експорт і так було зупинено (з березня по червень лише $4,2 млн: чормети і хімпром), а тепер ще й на законодавчому рівні

Bloomberg порахував, яких втрат через мобілізацію зазнає економіка країни-200. За прогнозами аналітиків, мобілізація спричинить дефіцит робочої сили, також впаде внутрішній попит - ще 0,5% скорочення ВВП. Від себе ще можу додати посилення демографічної кризи, бо зараз будуть ще менше народжувати, і суттєвє зниження надходження податків – зараз тікають за кордон цілими підприємствами.


І традиційна картинка дня із соцмереж.

Вісник веселої русофобії