Десять хороших новин 28 серпня

Десять хороших новин 28 серпня

Непереможна українська армія натовкла лаптям одразу на п’ятьох напрямках. Провалилися спроби штурмів і покращень тактичного положення на Харківському, Слов’янському, Бахмутському і Новопавлівському. На Авдіївському напрямку бажання розширити окуповану територію закінчиься для лаптів розширенням території їхнього кладовища.

У кримських мамулічков продовжується бавовняний сезон. Сьогодні гупало в Алупці та на мисі Фіолент. В Алупці це вже другий день поспіль. Крисіянська влада закликає не поширювати відео про «хлопки» і фото ППО, але ніхто їх не слухає.

У Новій Каховці благодатний вогонь спустився на завод «Сокіл», який лапті використовували як базу. П’ятьма ударами будівлю заводу зруйновано вщент. Нікчемні життя лаптів також не підлягають відновленню.

Також непереможна українська армія їбанула по пункту управління лаптів у Херсоні і Дар’ївці, влаштувавши також салют на складі боєприпасів у Херсоні і Любимівці. В Олешках детонують боєприпаси, на всю округу чути як гупає. Також пишуть, що бавовна прилетіла на химзавод у Макіїївці, де була база абізян, але це поки потребує уточнення.

Наші козаченьки епічно угнали в абізян дрон за 100 тис. грн. Абізяни з лаптями, зокрема пропагандон Сладков, підняли дрон Mavic у повітря, а наші перехопили керування і тупо його угнали. Лапті на відео, яке вони самі виклали, кажуть, що вони його втратили і що тепер треба зйобуватися, бо зараз ще й прилетить (як добре більше не виконувати Мінські домовленості).

Ключовий постачальник серверів, американська компанія Dell, офіційно звалює з балалайні. Продукцію лаптям не продавали з лютого, тепер і всі офіси закрито, а операції припинено

Ковальов – 200. Хлань, а до нього різні блогери, повідомляють, що колишнього слугу, а нині колаборанта-зрадника Олексія Ковальова застрелили у Залізному Порту. Нібито у нього вдома. Можливо виставлять як самогубство, це вже не так важливо.

Русня, ракетою за кількасот тисяч баксів, денацифікувала громадський туалет-будочку у Херсонській області. Це вже не перший випадок після 24 лютого, а ті, хто цікавився війною ще коли вона називалася ООС і АТО знають, що у лаптів взагалі нездорова фіксація на сральнях. Якщо десь побачать – неодмінно постараються знищити.

Мабуть відчувають конкуренцію, хочуть залишатися єдиним у світі гівном.

Наша постійна рубрика «горящая росія». На Волгоградщині полихає величезний ринок, власники бутіків у розпачі, бо увесь товар або погорів, або смердить паленим. Це вам за Барабашово, бляді. На який антивоєнний мітинг ви хоч раз вийшли, коли ваші війська бомбили Харків?

 Глави МЗС країн ЄС зберуться на цьому тижні, щоби призупинити дію угоди між ЄС та росією про спрощення візового режиму. Це призведе до подорожчання віз для лаптів, ускладнення самої процедури, а багато з них отримати після цього візу тупо не зможуть.

У Бахмуті до казарми непереможної української армії прибився бджолиний рій. Невідомо звідки прилетіли трудяжки, може з сірої зони, може з окупації. Наші козаченьки запропонували їм ящик з-під снарядів у якості вулика, і ті туди оперативно заселилися. Не дивно, що один із військових виявився бджолярем

Мені здається, що навіть якби до нашої армії припливли пінгівни, хтось би виявився полярником і взагалі ніхера не дивуючись дав би раду усій стаї. За місяць пінгівни би вже маршували під «Червону калину», смакували салом і мінували позиції лаптів.

Так от, рій прожив неподалік вопу, поки військовий-бджоляр не зміг вирватися додому на Черкащину, там він залишив цю банду у надійних руках і повернувся на війну.


І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії