Десять хороших новин 29 липня

Десять хороших новин 29 липня

Непереможна українська армія виїбала і висушила розвідгрупу лаптів поблизу Щурівки і навернула у бігство розвідгрупу неподалік Верхньокам’янського. Штурми у районах Соледара, Вершини, Семигір’я, Авдіївки, Кам’янки, Красногорівки та Пісків традиційно накрилися аліной кабаєвой.

Фейерверк сьогодні показували на складах лаптів в Іловайську на Донеччині і Брилівці на Херсонщині. В Іловайську від захвату продемонстрували отріцатєльную живучєсть більшість присутніх лаптів. Далі пряма мова прес-служби, бо це просто агонь.

 «Мега шоу, в якому орки виконували функції масовки. Кожному дісталась своя роль. Щоправда переважна більшість вибрала костюми шкварок, бо вже дуже хотіли у 200 бригаду. Решта, з веселими криками біля вогнища, утворювали харавод. В підсумку не склад БК і ПММ сяяв голосно і довго. Не маємо сумніву, що вся та уманітарка, міндобрива і селітра вигоріли вщент. Перед великим концертом в Іловайську, наша джаз-банда розігрілась в Брілівці. Подушки і ковдри дуже голосно і довго горіли і розривались. Прямо чудова фестивальна ніч. З радістю чекатимемо чергові звіти орків, де вони своїми новітніми засобами ППО - мостами і складами з БК перехопили всі наші ракети», – віджигає Стратком. Автор, ти бімба. Не зупиняйся.

А, ну і на Запоріжжі ще салюти в окупованому Василівському районі, звідки русня обстрілювала Нікопольський район. Сподіваюся, що лаптів теж зачепило і вони довго мучилися перед смертю.

З нудного але корисного – нардепи постановили не міняти тарифи на комуналку до кінця війни

Завдяки Північній Македонії, яка передала нам танки Т-72, що 22 роки тому їй передала росія, ми вбиватимемо русню з їхньої же зброї. Технічний конвой вже прямує до України.

DHL валить з російського ринку. Ці німці, нагадаю, є світовими лідерами у галузі експрес-доставки вантажів і документів. Сумно правда, що в DHL своє рішення пояснили технічними проблемами та іншими обмеженнями, а не тим, що їм нарешті стало взападло працювати з країною-терористом.

До речі, хакери тут паралельно зламали сайт «пошти росії» і злили у мережу їхню базу з телефонами і прізвищами. Ну і ви вже знаєте, що якійсь вихідець з Кавказу розвів купу русні на бабки, продаючи задешево секс-іграшки через Wildberries, і висилаючи їм замість них пляшку. Ті, звісно, стидалися скаржитися на таке наїбалово, бо на росії специфічне ставлення до сексу. Уявіть, як вони тепер сруть цеглою.  

Наша постійна рубрика «горящая росія». Горить підземний газопровід «Газпрому» у Челябінській області. Шкода, що весь не згорить

І ще наша постійна рубрика «командырявые». Череду двохсотих поповнив командир 331 парашутно-десантного лаптєногого полку Повітряно-десантних військ Іван Поздєєв. Зняв цього уйобка наш український снайпер на Херсонщині.

На Запоріжжі українські хаймарси поламали лаптям залізницю на станції Камиш-Зоря і тепер вони не зможуть доставляти боєприпаси до Донецького напрямку

 Російський рекламний ролик про те, що у них є балет, газ і горілка, тому переїжджайте в балалайню, бо зима близько містить стільки ляпів, що з нього волають другу добу. Я не хотіла зачіпати цей послід, але бачу, що доведеться. Найцікавіше тут не про алкогазоскрєпи, а про те, що вони продовжують надрочувати на Україну. Перший письменник – наш Гоголь, на ВДНГ павільон саме український, пишуть ще, що на відео використали українську модель, і що вона пов’язана з «так як відьма скаже», але не можу знайти пруф, напишіть у коментарях, якщо знаєте.

Вопщем типова росіюшка вихваляється тим, у чому нема жодної її заслуги. необучаємі

Ну і вишенька. Пам’ятаєте Олега Зубкова, власника кримського сафарі-парку Тайган, який 8 років тому рвав сраку за окупантів так, що погрожував своїх левів спустити на українців? Абізяни засудили його на 2 роки і 3 місяці. Не оцінили, так сказать, чіста сердєчних заслуг

Карма наздоганяє завжди...

Вісник веселої русофобії