Десять хороших новин 29 жовтня

Десять хороших новин 29 жовтня

Непереможна українська армія розхерячила 15 скупчень, три опорніка, три позиції ППО, два склади боєприпасів і зенітку

У Севастополі підбито «Адмірала Макарова» - флагманський корабель ЧФРФ після того, як непереможна українська армія потопила крейсер «Москва». Значні пошкодження отримав тральщик «Іван Голубець».

Дуже швидко абізяни, які спочатку запевняли, що жодних ушкоджень ніде нема, стали верещати, що кораблі ЧФРФ героїчно відбили атаку шістнадцяти (а чого не ста шістнадцяти?) українських дронів. Звісно ж, ми самі до цього не додумалися, і нас на це науськали фахівці ВМС Британії, а на місці навіть знайдено візитівку Ліз Трасс

Русня використала це як привід для виходу із зернової угоди. А что случілось? Може більше нема чим блокувати прохід?

З російського полону повернулися захисники «Азовсталі», прикордонники, медики та моряк зі Зміїного, всього 52 героїчних українця.

Після того, як від них до лінії фронту залишилося всього два десятки кілометрів, русня таки з’їбала з аеродрому Чорнобаївки. На супутникових знімках видно, що вони вивели всю техніку

Стільки літаків, іншої техніки та живої сили туди покласти, щоби зрештою просто вшитися по-тихому. Однозначно, вони щось знають про Геловін

У Севастополі сьогодні не тільки бомбить, а і палає: пожежа біля паливного терміналу. Раніше русня писала, що у тому районі гупало, звуки були схожі на роботу ППО.

ЄС тролить русню, що готовий їм розморозити 300 млрд євро з валютних резервів Центробанку Росії, якщо вони добровільно доєднаються до відновлення України

Жарти-жартами, але колись вони таки доєднаються, в обмін на полегшення санкцій, і тоді доведеться контролювати кожну копійку, бо ці гопники намагатимуться нажухати на кожному центі

На Курщині чергове «а что случілось». Прилетіло на електропідстанцію у місті Суджа, пошкоджено трансформатор.

Подейкують, що Лапіна таки зняли з посади командувача угрупуванням «Центр». Раніше це нещастя в каракулі страшно критикували Вагнер і Дондон. Чи хороша це новина? Так, бо це черговий руснявий генерал, чия кар’єра зламалася через Україну. Нехороша новина полягає лише у тому, що він тут не здох, але Лапін для такого надто трусливий, у нього мабуть і памперс був броньований.

Пишуть ще, що Лапіна виловили з Москви-ріки, але це поки це більше скидається на тролінг.

Наша постійна рубрика «а шо там у Бєлгороді». Місцеві лікарні вже настільки переповнені драними лаптями, що тепер їх тягнуть аж у Воронєж.

Є одна прекрасна історія, про яку я вам раніше не розповідала, але тепер прийшов час, бо вона отримала продовження.

Вопщем влітку під Істрою русняві козаки тренувалися рубати пляшки шашкою. Вони це постійно всюди роблять, не питайте нахуя, які кізяки, такі і забави.

Вопщем, рубали-рубали вони пляшки, поки до них не підкрався, як песець непомітно, цілий «атаман великого братьства кізячьих військ русі і зарубіжжя» Сергій Капітонов, який за легендами міг розбивати головою цеглу, ламати списи груддю, утримувати стокілограмовий вантаж, ніколи не вживав ліків і лікував поглядом від головного болю. Його теж прийняли за пляшку і зарубали к хуям. Ну правда, ніякої же різниці, ні зовні, ні з середини.

А тепер продовження. Вбивцю атамана вчора засудили до року виправних робіт. Нагадаю, чувака, який ловив покемонів у церкві, засудили до трьох.

І традиційна картинка дня із соцмереж