Десять хороших новин 31 липня

Десять хороших новин 31 липня

Непереможна українська армія втопила у крові штурм на Бахмутському напрямку і розвідку у районі Серебрянки. Робкі тщедушні спроби покращити тактичне положення в районах Вершини, Соледара, Яковлівки та Покровського накрилися аліной кабаєвой. Штурм в районах Камʼянки та Пісків також ганебно провалився.

Знищено мінімум два склади зброї, чотири бази, пару десятків броньованих лаптєвозів, ну і звісно, десятки лаптів, гулять так гулять

За ВМС Росії, до дна! У водоплаваючих лаптів (ластів?) сьогодні дуже сумне свято, бо русня вирішила обстріляти свій же штаб ЧФРФ у Севастополі. Звинуватили звісно нас, але це блін прям бідно – якби влупили ми, там би було не якихось п’ять поранених.

Та й від чого поранених? Від безпілотника? Вони його зубами намагалися спіймати чи тупо передавили одне одного коли у паніці зйобувалися?

Але з’явилася поважна причина не проводити у Севастополі нічого, враховуючи, що парад скасували ще перед цим, бо флагманський крейсер «Москва» перетворився на житло для мідій.

Зате в інших регіонах відірвалися по повній. У Тюмені тупорилі лапті привітали усіх з днем ВМС РФ, розмістивши американський авіаносець Джордж Буш на плакатику, а в Бурятії надрукували постери з тим самим крейсером «Москва». Матроси, рівняйтеся, блять, на кращих

На Херсонщині, у селі Високе, непереможна українська армія роз’їбала один із найбільших в області складів з боєприпасами. Русня в ужасі розбіглася, складу, за попередніми даними, пизда.

ГУР каже, що дві сотні лаптєногих морпіхів з однієї бригади тупо відмовилися повертатися на війну в Україну. А основне завдання їхньої 810 лаптєногої бригади – штурми

Численні блогери, ЗМІ і пабліки повідомляють, що щось дуже гучно роз’їбалося в окупованому Скадовську, куди лапті кілька днів звозили боєприпаси, щоби не допустіть і атамстіть.

Ціни на росії з початку року виросли на 25-40%. Найбільше подорожчала побутова хімія. Пітерський сайт Фонтанка порахував, що всяка там зубна паста, мило, бритви тощо, вполовину дешевші навіть у сусідній Фінляндії, де все у принципі не дешево. Погано те, що русня тепер може повадитися у Фінляндію на закупи. Чекаю нових митних правил та інших фактів вопіющей русофобії, кiitos

На Волгоградщині залізницю-вузькоколійку, включно з поїздами, намагаються розпродати частинами на «авіто» (це типу нашого олх) бо санкції. Нею возили заготовлену деревину, а після п’ятого пакету її жодна нормальна країна не купує. Місцеві лапті дуже плачуться, бо цією вузькоколійкою вони їздили працювати, їбатися з ведмедями і збирати ягоди. Тепер, за їхніми словами, кілька селищ остаточно вимруть.

Амінь

Непереможній українській армії можуть підняти зарплати за рахунок депутатських премій та інших доплат. Принаймні петиція набрала всі голоси і тепер її має розглянути президент.

Ну не знаю, з одного боку, за це топив би і сам Зеленський, якби зараз були президентські вибори. А з іншого боку, депутатів мало, військових багато, чи відчують вони щось від цих виплат. Чи законно це взагалі. І популізмом віддає

Хоча зарплати військовим треба піднімати стопудово, користі від них значно більше ніж від нардепів.

Палата представників Конгресу США оприлюднила законопроєкт про визнання Росії країною-спонсором тероризму. Так шо понєслась. Нагадаю, що включення до цього списку має наслідком купу санкцій, більшість з яких вже і так накладено, але це питання вже швидше світоглядне. І ускладнить співпрацю з балалайнею інших країн, які поки що з нею вась-вась.

Наша мета – повна міжнародна ізоляція рашки. Вони надрочують на свою великоімперську історію, але тепер ми будемо вирішувати, до якого її етапу вони відкочуватимуться.