Десять хороших новин 4 листопада

Десять хороших новин 4 листопада

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Верхньокамʼянське, Спірне, Мар’їнка, Новомихайлівка, Водяне та Павлівка Донецької області. Крилаті козаченьки і боги війни набили лаптям сім скупчень, дві позиції ППО і пункт управління.

У російських пакетних військах поповнення на 840 голів.

Штати у рамках нового пакету військової допомоги передадуть нам 45 танків Т-72, 1100 бойових дронів Phoenix Ghost, зрк Hawk, 250 бронетранспортерів M1117 та 40 бронекатерів.

І ще підгончик від Нідерландів у 90 танків,

Русня з’їбала майже у повному складі з Кам’янки Запорізької області. Генштаб повідомляє, що вони перемістили особовий склад, згорнули блокпости і комендатуру.

У Владивостоку намічається бесмисленний і беспощадний бунт проти мобілізації, принаймні так вважає феесбе. По місту розставляють рамки і натикують камери. А чому феесбе так сполошилася? Бо у Владивостоку живе багато етнічних українців

Русня спробувала пропхати на посаду у Консультативній групі Міжпарламентського союзу з протидії тероризму та екстремізму свою шпигунку Марію Бутіну. Українська делегація дізналася про це за годину до голосування, зговорилася з британською і вони разом протисли, щоби цю прошмандовку відклали до березня. А там може і з усією російською делегацією удасться розправитися.

А це повнісіньке дипломатичне орейро. Русня, як відомо, з року в рік виносила на голосування генасамблеї ООН резолюцію про засудження неонацизму, з купою російських наративів. Україна і США завжди голосували проти, а русня потім мандєла про те, що ми підтримуємо нацизм.

Ну ок Цього року лапті знову притяглися зі своєю неонацистською резолюцією. Але наші встигли внести у документ деякі правочки. Увага, текст: «Генеральна Асамблея ООН з тривогою відзначає спроби Росії виправдати її територіальну агресію проти України нібито підставами викорінення неонацизму та підкреслює, що використання терміну «неонацизм» з метою виправдання територіальної агресії серйозно підриває справжні зусилля з протидії неонацизму». І лаптям із посними їбальниками довелося проголосувати за оновлений текст із засудження себе самих, бо не можуть же вони не проголосувати за резолюцію проти неонацизму, яку самі ж і винесли

У третього клона Путіна попаяло клеми в говорилці і зустрічаючись з масовкою, що грала патріотичний руський нарід він необережно заявив, що у Європі українські біженці ходять по ресторанам, і їм там, о ужас, дають знижки, у той час як на росії українські біженці (не біженці, силіконовий ти їблан, а депортовані) одразу ідуть влаштовуватися на роботу.

Він цим мабуть хотів образити Україну і Європу, але вийшло якось коряво, бо для російського глубінного наріда це означає, що у Європі жити тупо краще. Вона настільки багата, і така щедра, що біженці там можуть аж по ресторанах ходити. З туалетами! (обмороки, судоми, масові самогубства у Волгограді)

І це все, друзі, що я встигаю за сьогодні написати, бо техніка без світла от-от розрядиться. Але головне, що не розрядиться наша священна дистильована лють, поки всю русняву цвіль не відчистимо з нашої землі. Ми ненадовго залишилися без світла, а вони - назавжди без майбутнього. Слава Україні! Чинимо опір на всіх рівнях


І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії