Десять хороших новин 4 серпня

Десять хороших новин 4 серпня

Непереможна українська армія досі не дає їбаним лаптям взяти Мар’їнку і Піски. Наступ у районах Білогірки, Лозового, Долини та Богородичного наші козаченьки також зупинили і відкинули лаптів і у їхні засрані нори. Штурм на Бахмутському напрямку традиційно потонув у крові і кишках.

Чорнобаївка 100500:0. У пункт управління 22-го армійського лаптєногого корпусу берегових військ ЧФ завітала бавовна. Також вона заглянула на огоньок у два опорніка у районах Благодатного і Правдиного. Від захвату прямо таки роз’їбало 31 лаптя, танк, гаубиці «Гвоздика» і «Мста-Б», два міномети, три одиниці броньованої та автомобільної техніки, а також безпілотник-розвідник.

Лондонський Королівський коледж музики випиздив з роботи піаніста Олександра Романовського, який грав на руїнах розбомбленого окупантами Драмтеатру у Маріуполі. Абізян спробував щось мимрити про акцію на підтримку знедоленого народу на сході України, але літера «зет» на його футболці ясно дає зрозуміти, який знедолений народ він насправді підтримує

Фінансова гвардія Італії заарештувала майно архітектора, який будував Путіну черговий палац у Геленджику. Це той, власником якого себе назвав Ротенберг. Ланфранко Чирілло підозрюють у відмиванні грошей, на його віллі дохера всього знайшли.

Найкращі шкури оточують кремлівську моль.

Наші козаченьки знову в’їбали по Антонівському мосту, цього разу по залізничному. «Рівно опівночі, що підтверджує час на відеореєстраторі, «карета з прИнцами» перетворилась на фаєр-шоу на Антонівському мосту. Попадання схоже були не тільки по самому мосту, а і по «гуманітарці і міндобривах», – віджигає Стратком

Непереможні луганські партизани підірвали автівку з «мером» Біловодська і його «заступником». Обидві абізяни поранені

Японія передає Україні фургони і безпілотники. І те і інше зараз дуже пригодиться козаченькам у хозяйстві.

ЄС запровадив санкції проти Януковича та його сина Сашка за підрив територіальної цілісності України. Цікаво, вони ще живі? І чому?

А, і ще САП з НАБУ підозрюють Іллю Жомову Яму Киву у недостовірному декларуванні. Не задекларував дім у Козині. Якби все це ще у 2021 році відбувалося, от взагалі би їм ціни не було

Албанія надала Україні грант €1 млн. Гроші витратять на пріорітетні статті бюджету

Символ російського двохсотого тепер Лада, а символ російського автопрому – велика іржава пизда. Деталей нема, машини робити ні з чого. Робітників Пітерського заводу Hyundai, після місяців простою, виганяють з роботи, це тисяча лаптів.

Пітерський Nissan у простої, співробітники отримують якісь копійки, щоби не здохнути з голоду. Що буде у вересні невідомо.

Іжевський «АвтоВАЗа» у 3200 рил молить путіна врятувати завод і колектив. За логікою, до них тепер має прилетіти кілька ракет. Путін вміє рятувати тільки так.

Вісник веселої русофобії