Десять хороших новин 5 грудня

Десять хороших новин 5 грудня

Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Площанка і Білогорівка на Луганщині та Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Андріївка, Мар’їнка і Новомихайлівка Донецької області. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили лаптям 13 скупчень і два пункти управління

У вигляді того збитого алігатора наші злобні Дніпровські зенітники, оказивається, ухуярили дуже жирну дічь – екіпаж Ка-шки складався з двох пілотів, у яких було аж шість медалів за мужність. Звісно що мужність у розумінні лаптів полягає у вбивстві українців, тому сподіваємося, що екіпаж «бороди» конав довго і болісно, думаючи, що їхні дорогі родичі помруть від голоду у злиднях.

Салют на аеродромі стратегічних бомбардувальників поблизу Рязані. Русня стверджує, що спалахнув бензовоз, біля якого вдало покурили українські бойові гуси. Пошкоджено мінімум один паливозаправник та бомбардувальник-ракетоносець Ту-22М3, а також аеродромний пускач на шасі ЗІЛ-131. Троє двохсотих і шестеро трьохсотих лаптів.

А от на аеродромі Енгельс під Саратовом за версією русні впав збитий ними український безпілотник радянського виробництва. Який пролетів 800 кілометрів. Ніким не помічений. А потім вони його збили над своїми ж бомбардувальниками і їх пошматувало уламками так що рідний папа не узнає. Ще й затрьохсотило двох лаптів. Отак от сидиш блять вечорами, вигадуєш жарти, стараєшся, а потім виходить на брифінг Конашенков і видає такий панчлайн, що всіх розйобує.

Поки русня бомбить українські міста, щоби ми залишилися без світла та опалення, люди росіяни на росії замерзають насмерть у своїх квартирах. У Пітері стара померла через переохолодження. Комунальники запевняють, що будинок опалюється. Жителі будинку стверджують, що вони теж мерзнуть. До того ж у старої було розбите і заклеєне стрічкою вікно.

Схоже, що український радянський безпілотник зробив крюк на шляху до Саратова.  

Наша постійна рубрика «Новини контрнаступу на Луганщині». Гайдай каже, що непереможна українська армія вже неподалік Кремінної і анонсує хороші новини від ГШ

І от тепер, мої дорогі друзі, коли ви вже вирішили, що російське дно пробите до самого пекла, я вам розповім крінжатіну. Був значить на росії такий собі діакон Павло Шульженок, якого навіть з РПЦ вигнали за їбанутість. Цей Шульженок зафотошопив собі бабу з обличчям якоїсь там кози з їхнього якогось токшоу, всім каже, що то його дружина і від її імені закликає гвалтувати українок і дойобується до антивоєнних блогерів.

Цікаво, сам експіп хоч не фейковий? Може то якесь альтерего Дмитра Мєдєвєдєва?

Скабєєва видала за кадировців героїв із чеченського батальйона імені Шейха Мансура, який воює за Україну. Обличчя у покликаного на ефір кадировця, який мав прокоментувати цю героїчну появу своїх головорізів під Бахмутом аж витягнулося на кшталт іранського безпілотника. Господи, у русні вже навіть чеченці крадені…

Пам’ятаєте нещодавній скандал на Курщині, коли лаптю відмовилися увімкнути «господа офіцери» газманова і він затіяв скандал? А от у московському караоке навпаки після того як увімкнули «Океан Ельзи», та ще й пісню «Я не здамся без бою», в однієї з відвідувачок стався сеанс екзорцизму і вона почала крушити все навколо. Українська мова на них останнім часом діє якось особливо інтересно, хуй його знає, може її на фронті запускати їм по раціях та й так повбивають одне одного?