Десять хороших новин 5 серпня

Десять хороших новин 5 серпня

Непереможна українська армія знову видала лаптям пизди замість Пісків, Авдіївки, Бахмута і Мар’їнки. Контрнаступ на Південнобузькому напрямку і наступ у напрямку Лозового накрився аліною кабаєвою

У Криму КамАЗ, що перевозив крадене в Україні зерно, зіткнувся з дев'ятьма легковими та одним вантажним автомобілем. Начебто відмовили гальма.

Окупанти, Крим для вас – місце прокляте. Тікайте звідти.

Північна Македонія у 2001 році купила в України чотири штурмовики Су-25 «Грач» за 4 млн євро, а у 2022 році подарувала нам ці штурмовики, ще трошки з апгрейдом. Це так мило шо я прям не знаю

У Севастополь притягнули чергову побиту лохань, яку, як завжди, підбили звісно же не ми. Патрульний корабель проєкту 22160 типу «Василь Биков» ЧФРФ має цілком обгорілий правий борт.

Трошки раніше експерт проєкту OSINT повідомив, що російський військовий корабель поблизу Севастополя раптом почав випускати димову завісу, після чого сі оповив клубами чорного диму. Експерт припустив, що маскування російського корабля за допомогою димовухи не допомогло йому врятуватися від попадання української ракети.

Хоча ідея здійснити самоспалення щоби не потрапила українська ракета мені, у принципі, навіть подобається

Вслід за Естонією Латвія і Болгарія перестали видавати русні візи. Естонія і Болгарія – туристичні, Болгарія ще для власників нерухомості, а Латвія – будь-які, можна тільки на похорон до родича.

Україна, нагадаю, теж ввела для русні візовий режим, але візи всім, хто відправив запити, тепер тупо не видає.

Наша постійна рубрика «горящая росія». У Ханти-Мансійському автономному окрузі горить 40 896 га лісу, який традиційно не вдається потушити. Русня у коментарях скаржиться, що місцева влада охочіше полює на людей, які виступають проти війни в Україні, ніж дає кошти на ліквідацію пожеж.

Махачкала тим часом сидить без світла по 12 годин на добу, бо у них який рік поспіль проблеми з електрикою і через кондиціонери мережа тупа не справляється. Зате Дагестан у числі перших за кількістю загиблих на війні. Владу цікавить гарматне м’ясо і покірність, а не теплові удари якихось там громадян.

Кабмін затвердив проєкт указу президента про конфіскацію 903 об'єктів, які належать Росії. Сотні будівель, корпоративних прав, земельних ділянок та фінансових активів. Конфісковане продадуть, а гроші підуть у бюджетик. І ми ще доберемося до російської закордонної власності, блять, українці – дуже хазяйновитий народ

Отріцатєльноє Сальдо. Стан здоров'я гауляйтера Херсонщини настільки погіршився, що його з Криму увезли у Скліф. Пишуть, що коматоз. І що отруїли. Царьов привселюдно переживає, що не міг до нього додзвонитися, але точно не отруїли. Значить пили разом. Отруїти когось Царьов не здатний, це надто складна задача, у ній більше двох пунктів.

Мабуть просто клімат не підійшов. Я ж кажу, що для всіх окупантів Крим проклятий.

Пам’ятаєте, була у Путіна така австрійська подружка, міністерка закордонних справ Карін Кнайсль. Він з нею танцював і взагалі усіляко показував, що у цьому житті цікавиться не тільки голими дитячими животиками.

Вопщем, затравили Кнайсль, зацькували, захейтили і зрештою закенсилили настільки, що їй довелося звалити з Австрії. Скаржиться, що її зупиняли на вулиці і обзивали російською свинею і російською хвойдою, що вона більше ніде не могла знайти роботу, а безсовісні французські журналісти навіть попросили її домовласників більше не впускати цю курву на поріг.

Так працює карма, крихітко. Приїжджай в Крим.

На росії нарешті з’явилася впевненість у завтрашньому дні - демографічному. Русня вимирає повільно, але впевнено. За даними Росстату русні зараз 145,1 млн голів, це мінімум з початку окупації Криму. Кожного місяця у 2022 році балалайня втрачала близько 86 тис лаптів. Нікому не потрібні старі мруть як мухи, непереможна українська армія проріджує популяцію лаптів по всій лінії фронту, а баби більше не хотять рожать.

Мабуть скоро заборонять контрацепцію і аборти.

Ну і картинка дня, притягну сюди з фебешечки цю традицію

Вісник веселої русофобії