Десять хороших новин 6 серпня

Десять хороших новин 6 серпня

Непереможна українська армія сьогодні добряче насмажила лаптів на Авдіївському напрямку, коли вони пробували прорвати оборону у кількох точках. Штурм на Бахмутському напрямку одвічні лауреати премії Дарвіна також провалили. На Слов’янському напрямку не змогли просунутися в район західної околиці Богородичного

Бавовна залетіла приблизно на вісім баз і складів з боєприпасами на Донбасі і Півдні.

Показав отріцатєльную живучєсть зам гауляйтера Нової Каховки Віталій Гура. На абізяна було скоєно замах, після чого його, важко пораненого, потягнули навіщось у Крим і трошки не дотягнули.

Я ж казала, що Крим для окупантів – проклятий. Гіблоє мєсто.

Сальдо, шо ти там, дядя? Спиш?

У Токмаку на Запоріжжі партизани поламали лаптям залізничні шляхи

Туристичні, чи взагалі усі візи, русні не дають вже Бельгія, Данія, Латвія, Литва, Естонія, Чехія, Словакія, Болгарія і Словенія. В інстаграмах і тіктоках лапті, які встигли просочитися за кордон плачуться, що почувши російську мову чи побавши паспорт с чорнобильською куркою їм читають лекції, стидають і навіть відмовляються обслуговувати.

От заждіть, матимемо час на відпустки, так вас там почнуть ще і пиздити. І вангую, що у багатьох країнах поліція нам не заважатиме, а після слів «так це ж русня» казатиме «тоді візьміть ще мій електрошокер»

 На росії мережа з 76 кінотеатрів оголосила про появу з 1 серпня послуги «кінопродукт», пообіцявши показати мульт «Міньони: Грювітація», на що вони категорично не мають прав, бо Universal Pictures з росії пішли.

Звісно ж охочі до краденого лапті тут же побігли по квитки. Але хуюшки, анонс невдовзі видалили і від планів відхрестилися. Невідомо, чи то побоялися, що прилетить від правовласника, чи то у них флешка зламалася. Оголосили, що це був жарт для привернення уваги з боку держави

От ні щоби викласти на даху своїми тілами літери «зет» і «ве», деревенщина.

Гроші за квитки нібито повернули

З Криму доходять чутки, що командування ЧФ РФ тишком-нишком вивозить сім’ї на материк. Старшин, матросів і молодший офіцерський склад про це стараються не інформувати. ФСБшники вивезли родини ще на початку літа. Тепер інфа про непатріотичну поведінку гідролаптів доходить до інших родів військ і вони починають сильно нєрвнічать, що ті щось знають, а їх не попередили.

У жаби і гадюки медовий місяць

Вперше з 24 лютого до берегів Одещини прибуло іноземне судно – сухогруз Fulmars. Ця подія ознаменувала повноцінну роботу зернового коридора в обох напрямках

У центрі Бердянська щось вибухнуло біля будівлі міського відділку поліції (тимчасово – мусарні), після чого мусора оточили квартал. Українські джерела повідомляють, що є постраждалі, абізянські – що ніхто не постраждав, а вибухнув використаний газовий балончик у смітнику.

Meta хвастається, що закрила ферму тролів Прігожина. Була вона у Пітері, називалася Cyber Front Z, запрацювала у березні. Meta закрила 45 облікових записів Facebook та 1 037 облікових записів Instagram, пов’язаних із тролями.

Естонія продовжує мене радувати. Пам’ятаєте історію з тупими лаптями і безпілотниками? Цього разу бумерангом карми зняло скальп російській кікіморі. Самка лаптя заявила, що працює в Естонії, а податки платить у Грузії, бо вони там менші і вона нне хоче, щоби «її доходи витрачалися на якихось там українських біженців». Цей твіт помітив і відкоментив навіть колишній президент Естонії. Вона прийняла його за троля і послала. Потім обмежила доступ до акаунту. А потім стало відомо, що рободавець розірвав із нею контракт.

Може і візу анулюють

І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії