Десять хороших новин 7 червня

Десять хороших новин 7 червня

Дочекалися. П’єр Безухов і Наташа Ростова ідуть нахуй з української шкільної програми. Крім «Війни і миру» збираються вичистити і решту творів, що рекламують військо лаптів. Загалом у програмі зарубіжки має значно поменшати русні. Відкорегують вивчення історії. Напівживий «Захист Вітчизни» зроблять більш практичним.

Тільки би часу вистачило, щоби не навигадували якогось їбанізма.

Постійна рубрика «шо там у Белгороді» заграла новими барвами. Тепер там пиздець, бо у місті зупиняється громадський транспорт, що перевозив 3 млн пасажирів на рік. Тролейбуси і мережі зношені на 95%. З 1 липня вже нічого не їздитиме.

У Раді зареєстрували законопроєкт про заборону феєрверків! У нинішніх умовах це виглядає навіть більше як захист любителів феєрверків, бо здається після усього пережитого, спіймавши такого продавця чи покупця, українці самі напхають йому повну сраку ракет і підпалять шнурочки.

Лаптей на коньках з росії та Білорусі безстроково відсторонили від міжнародних змагань.

Зате тепер російські фігуристи зможуть змагатися з російськими гімнастами. На росії все гібридне, тож і це якось схрестять, ми в них віримо

Російський суд вирішив, що двохсоті лапті мають залишатися безславними покидьками. Челябінське і псковське ЗМІ змусили видалити «сторінку пам'яті загиблих під час «спецоперації». Суд визнав список загиблих в Україні лаптів інформацією, забороненою для поширення в РФ.

Як там: «заткайся, дура, не було у тебе ніякого сина…»

І ще з тієї ж опери - сім'ям загиблих лаптів з крейсера «Москва» погрожують невиплатами компенсацій та криміналом, якщо вони негайно не позатуляють пельки і не перестануть всюди розповідати про своїх нещасних синів.

До речі, екіпаж «Москви» таки включили у списки «учасників спецоперації», а сам крейсер ні. Він був у «нейтральних водах».

Тобто лапті самі пострибали у море і, підганяємі патріотичними чувствами, поплили помирати у «спецоперації», після чого зникли безвісти. Ей, Міхалков, тобі новий хіт підвезли. Воєнна трагікомедія «Всплывшие-2: Забвение».

Кабмін дозволив в Україні канабіс у медичних цілях, тепер справа за Радою. Медична марихуана – це не наркотик, вона містить канабідіол, який не має вираженої психоактивної дії. І при цьому рятує тисячі людей від болю та страждань. Вони мають право купувати її легально.

На росії ж дозволили паралельний, тобто без дозволу правовласника, імпорт запчастин на іномарки. І це тільки з одного боку є нахабною крадіжкою. Ми ж не знаємо, що продаватимуть під виглядом оригінальних запчастиню. Стане русня кататися з такими краденими деталями і будуть у них то гальма відмовляти, то колеса відвалюватися. Що це, як не допомога нашій армії?

Польща готова підписати з Україною рекордний контракт на купівлю зброї, на $630 млн. Частину коштів дає ЄС, частину - ми. Зброю обіцяють надійну і перевірену

У Херсоні в ресторані Nostalgie, де любили обідати вищі чини окупантів, стався вибух і кілька лаптів поранені. Повідомив про це Лагута. Російські ЗМІ також пишуть про вибух у кафе неподалік «ВЦА».

Вісник веселої русофобії