Десять хороших новин 7 жовтня

Десять хороших новин 7 жовтня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Виїмка, Бахмутське, Красна Гора, Бахмут, Майорськ, Андріївка, Первомайське, Веселе, Кам’янка, Побєда, Невельське, Новомихайлівка та Тернові Поди. Крилаті козаченьки гарно в’їбашили по лаптям і їхній техніці 11 разів, а боги війни – три.

Наша постійна рубрика «Новини контрнаступу на Херсонщині». Непереможна українська армія звільнила вже 2400 кв метрів на півдні. Делаптифіковано 67 населених пунктів

На Харківщині непереможна українська армія звільнила селище Подоли поблизу Куп'янська.

На Луганщині наші козаченьки визволили село Макіївка – не плутайте з містом Макіївка на Донеччині

ЄС виділить Україні ще €2 млрд макрофінансової допомоги найближчим часом

А МВФ - додаткові $1,3 млрд

Зеленський з Кабміном і Радою на день народження бункерного копрокадавра публічно обісцяли росію, визнавши Курильські острови окупованою руснею японською територією.

У Маріуполі група спротиву «Ї» спалила казарми лаптів. Сподіваюся, що з лаптями

Наша постійна рубрика «Гієна огнєнная». В Ізраїлі лапоть влаштував бійку в аеропорту, щоби його не депортували назад на росію. «Я нікуди не поїду!», кричав лапоть поки охорона аеропорта волокла його у невідомому напрямку. Так шо зустрічай лаптєнога армія ще партію наповнювача для пакетів.

Тим часом в Україні дивним чином загубилася партія з 65 частково мобілізованих на другий день після прибуття. Шановні співвітчизники, будьте пильні, краще охороняйте свої унітази, ношене спіднє і консерви для собак.


І традиційна картинка дня із соцмереж.

Вісник веселої русофобії