Десять хороших новин 8 червня

Десять хороших новин 8 червня

Непереможна українська армія звільнила ще одне село на півдні і таким чином до Херсона нам залишається лише 15 кілометрів, повідомляє журналіст Бочкала. Дуже символічно, що село називається Благодатне.

А ще наші козаченьки знайшли і дуже красиво роз’їбали з артилерії склад лаптів із «Градами»

На самій росії лапті стають все сміливішими. У Читі он охуїли настільки, що зібрали мітинг проти підвищення цін і хотіли у проєкт резолюції внести пункт про відставку Путіна. «На початку його правління ми ще могли бачити деяке економічне зростання, але потім був спад. І це з урахуванням того, які колосальні можливості має Росія», – зазначив учасник акції. Цікаво, він ще живий? Йому теж нададуть українське громадянство?

З росії масово звалюють усі мігранти з колишнього СНД, крім громадян Таджикістана. За перший квартал виїхало вдвічі більше, ніж за той самий період минулого року Це значить що, реальний рівень життя у балалайні вже настільки впав, що вихідцям з бідних країн стало там працювати невигідно. Не вдається відкладати гроші.

А ще балалайцям скоро самим доведеться мити свої туалети і мести вулиці.

Європарламент підтримав резолюцію із закликом надати Україні статус кандидата на вступ до ЄС «як чіткий політичний сигнал солідарності з народом України». Крім того, Європарламент рекомендував «без зволікань надати зброю у відповідності до потреб» і вже виділив для цього 2 млрд євро.

Лаврова сьогодні дипломатично обісцяли на пресконференції. Журналіст запитав, що з вкраденого в Україні, крім зерна Росії, вдалося продати. У відповідь дурная лошадь щось пробулькала про у стилі «хто как обзиваєтся тот так і називається», а потім цей йобаний сором ще й разтиражували російські ЗМІ

Хакери зламали радіостанцію «Комерсант FM» і довго крутили лаптям гімн України та українські пісні. Обожнюю такі витівки

Апеляційний суд заборонив діяльність політичної партії Жопоблок. В ідеалі варто було би заборонити всім жопоблоківцям колись брати участь у інших партіях і взагалі на щось обиратися чи поступати на держслужбу.

Microsoft значно скорочує діяльність на росії, роботу втратять близько 400 співробітників.

«Кривбас» послав нахуй своїх тренерів Віталія Віценця та Станіслава Дьяченка, які виявилися українофобами. Добрі хлопці, могли би і відпиздити  

Українська любов така ж всеосяжна, як і ненависть. Тож хотів того Борис Джонсонюк чи ні, але громада Чернігівщини вже посвятила його у козаки з присвоєнням імені Борис Чуприна. Відповідну грамоту відправлять у Лондон.

Так шо якщо його колись турнуть із британської влади, подальші шляхи кар’єри вже визначені. Тут взагалі без варіантів

Вісник веселої русофобії