Десять хороших новин 9 грудня

Десять хороших новин 9 грудня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах Білогорівки на Луганщині та Кліщіївки і Мар’їнки Донецької області. Ракетники та артилерія перетворили два скупчення на два залежка лаптєносних порід.

Наша постійна рубрика «з аганьком». У Москві сьогодні було по-святковому, бо на Ленінградському шосе палав, вибухав і іскрився ТЦ «Мега Хімки». Загасити не могли, дах величезної (17000 кв) будівлі обвалився, шкода тільки, що там військових лаптів у цей момент не було. Поки основна версія, що загорілося у будівельному гіпермаркеті, через те, що хтось щось неправильно зварював, а вибухали балони з аерозолями. Сума збитків – близько 30 млрд рублів

Ще сьогодні жирно горіло у Барнаулі, на Алтайському шинному заводі який робив покришки Nortec, які юзає у тому числі лаптєнога армія. Там вогнем охоплено не менше квадратного кілометра. А ми знаємо, що коли шини горять – то добрий знак І ще у Москві загорілася адмінбудівля, щоправда пуста, і вибухнув будинок у Рязані – бомбануло самогонний апарат, кілька квартир зруйновано.

Пентагон опублікував список зброї з нового пакету допомоги для України ще на $275 млн. У пакеті – боєприпаси для Хаймарсів, 80 тис. 155-мм артснарядів, обладнання для боротьби з дронами; засоби ППО; Хамві і ще багато чого вкусного.

Служба божа сьогодні навідалася до митрополита Антонія Паканича – найвпливовішого клірика і сірого кардинала МП. Онуфрій на честь цього перевернув на себе чашу із вином для причастя під час літургії, бо на нього впав інший піп. То для попів дуже поганий знак – пролити на себе кров Христову. Навіть гірший за приход СБУ, от побачите

СБУ до речі ще повідомила про підозру ректору Почаївської духовної семінарії УПЦ МП, який шуршав російською пропагандою на фейсбуці під псевдонімним акаунтом.

Норвегія виділяє $100 млн на відновлення інфраструктури в Україні, їх планують витратити на пришвидшення ремонту системи електропостачання

Болгарський парламент нарешті підтримав надання нам військової допомоги, причому озброєння це, як повідомляється, входить до трійки пріоритетів української армії. Що саме дадуть – засекретили.

 Естонія відправила нам 11 автобусів з генераторами для Житомира, Харкова, Бучі і Полтави

Китай встановив колючий дріт на кордоні з росією. Блять, це ж наскільки треба бути лишайними і кінченими, щоби від вас відгородився навіть Китай Я не буду жартувати про Талібан який від лаптів в ужасі відхрестився, вистачить того, що на мене русня полює. Паркани стоять біля річки Амур, у зонах, де є спуск, а на ньому таблички, що попереджають про покарання для тих хто полізе.

Польща ж тим часом будує на кордоні з росією електронний бар'єр, який має охопити увесь сухопутний кордон з Калінінградською областю

Хоча по хорошому треба не оце все баловство, а добротний високий паркан, як у грі престолів. Тільки ще з кришкою


І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії