Десять хороших новин 9 серпня

Десять хороших новин 9 серпня

Непереможна українська армія на Бахмутському напрямку красиво відбила штурм у районі Спірного. Лапті потрапили під кинджальний вогонь і тікали, гублячи дорогою ручки і ножки. Розвідка боєм у районі Бахмута закінчилася піздюлями у районі Бахмута. Наступ у напрямках Яковлівки та Зайцевого і спроба покращення тактичного положення біля Красногорівки, Авдіївки та Пісків також закінчилися втратами серед поголів’я дрібної дурної худоби.

Крииим!!! Нарешті ми дочекалися. На аеродромі у районі Новофедорівки бавовнило так, що атдихающіє тікали, гублячи шльопки, а таксисти лупили з них потрійну суму, щоби перевезти через кримський міст. Там і зараз затори.

Аеродром «Саки», на якому кілька годин лунали вибухи, стратегічно важливий для русні. Саме звідти лапті вилітають і бомбардують українські міста. Тепер у них там горять склади з боєприпасами і, можливо, винищувачі МіГ-31, з яких запускають по нам ракети «Кинжал». Злітну смугу, судячи з фото, нормально так попердолило. Хуй вони там найближчим часом повзлітають.

Русня спочатку повідомила, що все норм, і це просто здетонували припаси, а постраждалих нема, але потім визнали, що постраждали п’ятеро лаптів (значить множимо на три), одне з яких подохло. І оголосили евакуацію Сакського району. Ну да, просто боєприпаси. Здетонували. Як на крейсері «Москва». Угу.

 Міноборони України тим часом тролить русню, що ми не в курсі, як так сталося, але треба пам’ятати про правила пожежної безпеки і що одяг з бавовни дуже гігієнічний

І ще одне орейро у тому ж районі. Цимбалюк пише, що командування 1472-го військово-морського клінічного шпиталю Севастополя вирішило потруїти щурів, розкидавши всюди, включно із кухнею, отруту. Ну щурі і потруїлися – 8 лаптів одразу склеїли ласти, а 18 – у реанімації, бо отрута потрапила у їжу. По моєму, керівництву шпиталю ГРУ має видати грамоту. За дератизацію. Цей рецепт макаронів по-флотськи просто супер, (хоч і не від Клопотенка).

Дегундяїзація! Громада села Требухів на Київщині, (це там, де дуже примітна старовинна церква), перейшла у ПЦУ. Не обійшлося без мордобою, бо раптово вціліла церковна вата вирішила, що їй вже безпечно варнякати.

Виявилося, що досі небезбечно

Більш спокійно пішла від московського патріархату парафія села Мартусівка, це також на Київщині.

Щоденні втрати наших Героїв на фронті скоротилися більше ніж вдвічі. Якщо у червні було близько двох сотен, то зараз 30-50, бо підійшло нове озброєння.

Я знаю, це все одно забагато. Не має гинути жоден. Я могла би сказати, що кожен з наших тисячі з їхніх вартий, але тут не можна порівнювати. Бо вони взагалі не люди.

Франція закрила для русні один з культових об’єктів - Венсенський замок поблизу Парижа, бо там розміщені архіви міноборони. Інші можуть отримати дозвіл і потрапити.

На росії полихає через будівництво в Україні заводу Bayraktar. Погрожують його «демілітаризувати» після відкриття. Смішні такі, можна подумати, що тоді ще існуватиме росія

Україна зупинила транзит нафти з балалайні нафтопроводом «Дружба», бо компанія «Транснєфть» через санкції ЄС не змогла оплатити її послуги.

Штати нададуть близько $90 млн на оснащення 100 груп зі знешкодження боєприпасів і розмінування України

Російська блогерка Юлія Прохорова, що мешкає у Німеччині, вирішила покпинити з українських дівчат в Австрії, мовляв «чєй Хєрсон» і «росія пабідіт» і виклала відповідне відео. Наші дівчата промовчали. Але потім раптово у російської курви заблокувався обліковий запис на Booking і злетів резерв на заброньоване житло у Відні. І одоробло з косічками вже, вкрите черовними плямами від нервів, плаче на камеру, бо їй зіпсували всю відпустку.

Але це ще не кінець, бо наша спільнота добивається від німецької влади, а чмоня живе у Німеччині, депортації цієї макаки у її рідну Самару.

І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії