Десять хороших новин 9 жовтня

Десять хороших новин 9 жовтня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Бударки, Терни, Соледар, Нью-Йорк, Первомайське, Невельське та Побєда, розколошматила 9 скупчень, три зенітки, три пункти управління і літак.

На росії тим часом вимирають частково мобілізовані. Чергове нещастя вивалилося з вікна і розбилося, намагаючись втекти від воєнкома по зв’язаних простирадлах. Двоє покінчили самогубством, одного забили до смерті, один склеїв лапті від цирозу, ще в одного відірвався тромб прямо під час шикування на плацу, але більшість дохне від зупинки серця. Хоча зрозуміло, що це не першопричина, а наслідок – серце зупинялося, в основному, від перепою чи хвороб, що загострилися у припадку войовничості.

Наша постійна рубрика «горящая россія». Сьогодні горить, ви не повірите, телебашня у москві. Нє-нє, не Останкіно, ви би такого не пропустили. З цієї колись віщало ТНТ і знамениті радіостанції, але до весни цього року їх якраз в останкіно і виселили. Зараз там проводиться демонтаж верхніх ярусів, під час якого, вочевидь, лапті щось і заволойобілі. Тримаємо кулачки, щоби це одоробло завалилося само, бажано на ресторан, у якому Симоньян пожиратиме свого чергового бобра

На Ростовщині на городи гепнувся Су-24, на якому народжена повзати русня дуже хотіла навчитися літати. Горе-пілоти встигли катапультуватися. Бути викинутим з літака – це єдиний вид польотів, який має бути доступний для лаптів до кінця існування їхнього дикого племені.

На Луганщині непереможна українська армія звільнила вже сім селищ, повідомляє Гайдай: Новолюбівка, Невське, Греківка, Новоєгорівка, Надія, Андріївка та Стельмахівка. Звільнили їх не сьогодні, але якщо назви повідомляються офіційно, значить селища вже точно зачищені від лаптів.

У путінській потєшній пародії на НАТО – ОДКБ – опять заколот. Киргизстан проявив чорну неблагодарність і махровєйшу русофобію, скасувавши одекабешні навчання «Непорушне братство-2022», які мали пройти на території Киргизстану у жовтні. Втім, ще не пізно перейменувати ці навчання на «Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко». Рік можна не вказувати, є ризик, що не всі доживуть до 2023

Під Мелітополем героїчні українські партизани задвохсотили лаптів, які перевозили військову техніку з Криму до Бердянська. Вантажівки з технікою також зазнали пошкоджень, утім, не порівнюваних із тим, як постраждали самі перевізники

На Херсонщині, у Голій пристані, лаптям знову порвало банки з консервами. Після потужної детонації зайнялася пожежа, повідомляє Братчук.

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги, там не тільки ці загадкові ППО IRIS-T, яких ще майже ні в кого нема, а й сто танчиків із Греції та Словаччини. А ще німці пообіцяли передати непереможній українській армії сухпаї і додаткові комплекти гарної зимової форми.

 До Конгресу США внесли законопроєкт про визнання росії державою-спонсором тероризму, і ще Конгрес розгляне визнання дій росії в Україні актом геноциду, повідомляє Пол Массаро. Втім, сильно поки губу розкочувати не будемо, останнє слово за Держдепом. Але добре, що це питання не зникає з порядку денного.

І ще трохи приємних чуток – Bloomberg пише, що ЄС розглядає новий пакет санкцій, щоби покарати тих, хто допомагає русні ухилятися від обмежувальних заходів, наприклад імпортує заборонені російські товари до ЄС через третю країну, приховуючи їхнє справжнє походження.

Була країна-200, а стане країна 404. Навіть якщо комусь досі здається, що це з царини наукової фантастики.


І традиційна картинка дня із соцмереж.

Вісник веселої русофобії