Десять хороших новин на 15 серпня

Десять хороших новин на 15 серпня

Непереможна українська армія звільнила 82 населених пунктів або 40 квадратних кілометрів на Курщині. В чатик і без того похмурої російської дійсності зайшли руйнування, бомбардування, евакуація, голод, ПТСР, постійний страх і всі інші хуйові трафунки, яких вони нам так зичили.


В лютому 2022го у нас був «Київ за три дні», а в цьому серпні український президент каже, що ми не плануємо окуповувати російські території на постійній основі, але про всяк випадок створимо там свої військові комендатури.


Першу українську військову комендатуру на Курщині очолить генерал-лейтенант Москальов


Большесолдатський та Льговський райони Курської області русня, до речі, на своєму «Першому» назвала Львовським і Божествено-Солдатським. Таке враження, що вже готуються нам передавати. А якщо серйозно, то їм же аж настільки похуй. От вона, принципова різниця між сбродом і народом: в нас, коли прийшов ворог, стріляли з кожного вікна, а в них влада, поки населення тікає, вдає, що це взагалі була не їхня територія.


А ще непереможна українська армія, опять без оголошення війни, обстріляла аеродроми, з яких росіянські літаки мирно бомбили українські міста. Прилетіло по Воронежу, Курську, Борисоглебську та Савсалейці, котрими тепер ще довго не зможуть кататися росіянські МіГи з кинджалами


Ще є така чутка, що на Савсалейці могло прилетіти у склади зі спецтоплівом для літунів. Принаймні щось там дуже яскраво горіло.


Гравітація (і трошки ЗРК) перемогли ще два росіянських літака


Якщо ви вже проржалися із заяви Апті Алаутдінова, що тік-ток війська так і не вступили в бій на Курщині, бо непереможна українська армія... просто пройшлп повз них, то от вам новеньке – наші взяли 102 полонених за один день. Рекорд між іншим, дон


І знаєте шо? Русня одразу ж, вперше за весь час повномасштабної війни, сама ініціювала переговори про обмін полоненими. Чистий збіг дон.


Україна настільки нарвана, що спочатку перетворює росіянську техніку на металобрухт, а потім здає цей металолобрухт на цветмет. Міноборони виковиряло з понищених за пів року танків 100 кг золота, 1,9 тис. кг срібла та 25 кг платини, заробивши на цьому майже 25 мільйонів гривень, які тепер віправляться назад на війну


Бляха, це майже як зробити генератори, що працюють на спаленні російських жмурів, і освітлювати ними наші вопи


Благодатний вогонь знізошов на Ухтомський завод в Люберцях, який виробляє ЗРК "Бук", "Панцир" і С-300 та на аеродром в Липецькій області, де тепер горить і детонує склад боєприпасів. Так знатно детонує, що 416 домоволодінь відселили. Я сподіваюсь, у Курськ. А курців із курками - на окуповані території, поближче до ЗАЕС. Загадочна російська душа должна страдать, безсмисленно і безпощадно. Інакше у неї починає свербіти в районі імперської величі і виникають нестерпні позиви сходити на крадений унітаз.