Десять хороших новин на 22 лютого

Десять хороших новин на 22 лютого

Непереможна українська армія розколошматила сім росіянських винищувачів за сім днів. Ну і «Кунікова» потопила, і розколошматила коштовну РЛС-ку «Каста-2Е2»

Русня наполягає, що це був френдлі фаєр. Так, в усіх семи випадках. Тобто їм простіше визнати, що вони йобнуті дебіли, ніж те, що їх як шмаркачів тягає українська армія.

Богомольний кремлівський дід заради порятунку решти повітряного флоту ереф від рукожопої російської ППО надіслав літунам ікону «Спас нерукотворний». Врятувати вона їх має приблизно так же, як ікона з Ушаковим Чорноморський флот. Ну тобто вціліє після удару по штабу тільки вона


Хоча ви знаєте, коли дивишся новини про два останні прильоти на полігони росіянців таки починає здаватися, що вони правда аж настільки тупі. Спершу у Трудівському, в районі Волновахи, прилетіло під час шикування трьох рот, що чекали на командира. Так шо команду «сміррна» всі три роти виконали вже лежачі, у срамних не православних позах.

Вдруге, з різницею у день, така ж дискотека сталася біля Подо-Калинівки на лівому березі Херсонщини. За підсумками двох інцидентів – близько 130 лаптів, загинувших у прямому сенсі на рівному місці посеред поля


Велика Британія шле нам дуже гарний підгончик - 200 протитанкових ракет Brimstone.

ЄС виділив нам €75 млн на гуманітарну допомогу.


На Херсоншині бухий єфрейтор перетворив командира танкового батальйону підполковника Клюкіна і ще трьох росіян на нормальних росіян.

А каральна севастопольська медицина таки добила пораненого у боях хуйпомизашо командувача 18-ю армією Магомедалі Магомеджанова. Такая блять важка потеря, хоч гопак танцюй


У Маріуполі після вживання їжі та напоїв з ресторану подохли насмерть шестеро дорогих гостей із Москви, у тому числі – чотири єдінороса.

У харчах згодом виявили миш'як. Кур'єр, який привіз замовлення, зник безслідно. Мимоволі згадується анекдот про щурячу отруту і красиву українську мову, да?


Наша постійна рубрика «горящая росія». На Курщині сталася сильна пожежа на нафтобазі. Перед цим туди прилетів недопалок із Києва.

В Алтайському краї бавовна на оборонному підприємстві . Мер міста заявив, що «хлопок» – частина робочого процесу, а хто його не пережив – просто не патріот.

У Москві згоріла будівля для проведення заходів «Известия Hall». «Известия Hall – велкам ту Hеll», вибачте за цей банальний каламбур, я не втрималась.


З росії звалив останній європейський виробник автомобілів Daimler Truck. Так шо аліна кабаєва тепер усім камазівським планам модернізувати виробництво. Але в РПЦ ще багато дуже чудотворних ікон


Лаврова знову обісцяли у польоті. В аеропорту Ріо його літаку відмовили у заправці. Ну тобто президент Бразилії може скільки завгодно мимрити, що не все так однозначно, але санкції є санкції. Тож довелося грусній лошаді пересаджуватися у літак бразильського міністра і летіти як попутнику. І це дружня росії країна, людоньки, що коїться


Перша країна ЄС заборонила імпорт російської та білоруської сільськогосподарської продукції. Латвія, мої ж ви солодкі булочки!


Мурз застрелився. Це був такий росіянський воєнкор, ідейний сепар. Мало того, що воював, так іще й закривав великі збори для армії мародерів і гвалтівників. Що смішно – зажмурили його не ми, а Соловйов зі своєю тусовкою за те, що той написав, якою ціною далася росіянам Авдіївка. Пост цей наказали стерти, інакше підрозділу Мурза буде хуй без солі, а не снаряди. Він і тойво, болєзний.

Решта воєнкорів після цього надулися ропухами і пішли у внутрішню еміграцію, від чого нам ні гаряче – ні холодно, бо цю сусідню так би мовити страну вже ніякими правдами про втрати не проймеш. У них там і так культ смерті. Причому – їхньої смерті, там скоро взагалі заборонять слово «майбутнє» за екстремізм і дезінформацію про російську армію. І це єдине, у чому ми їм можемо підіграти