Десять хороших новин року війни

Десять хороших новин року війни

Росія обісралась. 150 тисяч жмурів, більше 3 тис. танків, 299 літаків, 287 вертушок, 18 кораблів і катерів. Ми збили 873 крилаті блять ракети. Замість взяти Київ за 4 дні лапті зав’язували пакети зі жмурами своїми аксельбантами, взятими на парад у столиці. Не пав Чернігів, вистояли Суми і Харків. І таки да – замість Херсону також тільки хер. Визволили і його, і Херсонщину, Київщину і Харківщину, вичистили Зміїний. Криму приготуватися.

Ми заговорили українською. Серед російськомовних та двомовних українську стали частіше використовувати 45% українців, 14% повністю перейшли. Це за рік.

В Україні заборонено ОПЗЖ, Партію регіонів, Жопоблок, Компартію, партію Шарія. Медведчук перетворився на косплей Януковича. УПЦ МП накрилася аліной кабаєвой. ПЦУ служить літургію у лаврі.

Все зайве відвалилося і від нас самих. От тепер ми знаємо, що таке сім’я. Що таке любити. Хто наші справжні друзі.

Пережите горе загартувало, перекувало і сформувало нас нинішніх. І ми усвідомили, що більше не мусимо заслуговувати право на щастя.

Зазирніть-но у себе і побачите, скільки там світлої сили. Ви тепер можете усе.

Блять, а якщо не усе, значить воно вам і не треба було, звідки цей скепсис, ви живете у країні якій ніхто більше чотирьох днів не давав!

Ми підросли. Українці і так були відбитою нацією, а тепер взагалі наглухо. Ну правда, згадайте оце «МВС закликає цивільних громадян не збивати безпілотники стрілецькою зброєю». І хто з вас таки зміг пояснити іноземцям реальний сенс фрази «ну їбане то їбане»?

Оптимізм, усвідомленість, мудрість, емпатія. Розуміння того, що ти можеш у будь-який момент померти дуже змінює погляди на життя. Скільки з нас тепер пишуть: ми ніколи не почувалися такими живими як зараз.

Зараз буде важче, бо то була війна на залякування, а тепер буде на виснаження. Але ми знаємо, що треба жити. За себе і за наших мертвих і ненароджених. Не знайшли ще сенсу життя – живіть назло росії.

Економіка країни-бензаколонки скоро почне обвалюватися. Весь минулий рік були високі ціни на нафту, вони ще продавали газ. І все одно обвалилися. Тепер є ембарго на нафту і вони самі собі запхали у сраку свою газову трубу. Наступного року рф втратить мінімум половину доходу тільки за основними джерелами прибутків.

Якщо хочете зазирнути у майбутнє росії під санкціями – подивіться на Іран.

Путін почав війну, щоби зібрати СРСР, але прорахувався з отвєточкой. Тепер з країни, яка щось вирушвала, вони перетворюються на молодшого партнера Китаю. Вмовляють щось купити у них Індію. Лавров таскається Африкою в бусах з квітів і бубліків.

Байден захотів у Київ і поїхав.

Один з головних наших здобутків цього року війни – ті, хто щось вирішують, росію більше не боїться. Світопорядок переживає тектонічні злами. І РФ, замість стати наддержавою, провалиться у цю тектонічну щілину.

Натомість на росію прийшла війнонька. Пакети з трупами, за які вдовам дають пакет пельменів, дві гвоздички і потриматися за шубу, поки знімається сюжет.

Пожежі, вибухи, літаки, що врізаються у сараї та будинки, ППО на дахах, сафарі на чмобіків.

Ви себе уявляли наднацією? Ви нам казали: щоби вас не бомбили, треба було здаватися? Ну так от здавайтеся. А, ви ж не можете, ви ж там у своєму третьому рейху з аліекспрес нічого не вирішуєте. Ну тоді держіться там, поки наш дядя Валєра порішає. Хорошего вам настроєнія

РФ таки розвалиться. Колись ми відкриємо телефонну книгу і таки почнемо видаляти номери тих, хто повернувся на щиті. Але у цей же час картографи видалятимуть цю їбучу країну з мапи світу.

Вісник веселої русофобії