Деякі чинні народні депутати у 2014 році сприяли окупації Криму – Порошенко вперше озвучив шокуючі факти

Деякі чинні народні депутати у 2014 році сприяли окупації Криму – Порошенко вперше озвучив шокуючі факти

П’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко заявив, що деякі чинні народні депутати у 2014 році сприяли окупації у Криму.

Про це Петро Порошенко сказав в ефірі “Прямого”.

Порошенко зазначив, що у 2014 році деякі чинні нардепи просували російські інтереси для окупації Криму.

“Я хочу наголосити, що одночасно зі мною там були й інші народні депутати. І про це ніхто не знає. І вони займалися не збереженням України. Наприклад, народний депутат Шуфрич, який в той час знаходився в Криму, займався тим, і я вперше про це кажу, щоб забезпечити евакуацію з Криму пана Жириновського, який приїхав тоді в Севастополь в той день, привітав захоплення Севастополя росіянами.

І коли я прилетів, я сказав, що літак Жириновського затриманий, аж допоки спеціальні служби не розберуться в його місії тут. І це було жахливо, коли народні депутати України, які не мають права на це звання, вже тоді вони займалися тим, що просували російські інтереси, сприяли захоплення Криму. І це шкода”, – сказав п’ятий президент.

КРИМ – ЦЕ УКРАЇНА – США ВИМАГАЮТЬ ВІД РОСІЇ НЕГАЙНО ЗВІЛЬНИТИ ОКУПОВАНИЙ ПІВОСТРІВ

Як відомо, країни Європейського Союзу підтримують суверенітет та територіальну цілісність України та готові розглянути конкретні ідеї для деокупації Кримського півострова.