"ЄДИНА РАДІСТЬ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЄДИНА РАДІСТЬ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Знаєте, що викликає сум-нудьгу від нових рейтингів від КМІС-СОЦИС-Центру Разумкова? Ні не результат бабЮлі. Її стабільний електорат - біля 12% за його межі вона ще так і не вийшла.

Сум-нудьгу навіює те, хто в рейтингах стоїть на 3-му, 4-му і 5-му місцях. 3-е місце - комік-шоумен. 4-місце - рок-музикант. 5-е місце - військовий який прогуляв війну і державний менеджер, що не створив жодного успішного бізнесу.

Простіше, на 3-му, 4-му і 5-му місцях - просто хороші хлопці. І оце бентежить найбільше. Бо нема такої професії "хороший хлопець".

Бо комік уміє смішити - він не уміє формувати економічний блок і воювати за ринки збуту. Рок-музикант уміє співати - він не уміє реформувати силовий блок і не знається на законах. До професійного військового який погуляв війну в той час як я і не менше десятка моїх друзів опанували військову спеціальність просто "в полі", я взагалі питань не маю - навіть в тому на що він вчився, він виявився негідним.

Мені хочеться запитати людей, які роблять такий вибір. Шановні, а ви готові довірити цим людям свій гаманець? А безпеку свого житла? Тоді ЯК ви можете довіряти їм майбутнє - своє, своїх сімей і своєї країни?

І от тільки не треба мені про президента Рейгана. Тої кар'єри в Республіканській партії США, яку зробив Рейган на момент обрання його президентом, у цих осіб за плечима немає й близько. Так само як і такої партії нема.

Сумно все це. Вкотре переконує, що от не люблять наші громадяни думати головою - рішення приймають на емоціях.

Єдина радість. Дядько Петро в рейтингах з сьомого місця різко піднявся на друге.

І це - він ще й не висувався кандидатом у президенти. До виборів - ще буде.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко