"Єдиним ефективним і благородним аргументом проти шулера є канделябр" - Карл Волох

"Єдиним ефективним і благородним аргументом проти шулера є канделябр" - Карл Волох

Новітня мантра богданів-разумкових про «Зеленський втратив унікальний шанс реформувати країну» лише зовні виглядає логічною й справедливою, підкреслюючи, ніби-то, небачений рівень довіри до президента-коміка в 2019 році. В реальності, це абсолютно мерзенна й підступна брехня модерних ренегатів зеленого призову, котрі мріють зберегтися в політиці після його безславного кінця. Чому? Тому що в країні понад чотири роки до Зеленського вже йшли абсолютно безпрецедентні реформи. Не все вдалося чи встиглося (як-от реформа митниці та судів), але загалом країна кардинально змінилася на краще, особливо - в частині посилення залежності влади від суспільства. А ще - ми захистили країну від зовнішньої агресії та стали серйозним суб‘єктом міжнародної політики.

Зеленський і його шобла прийшли до керування країною на запереченні попереднього курсу практично по всіх фронтах - від ревізії суверенітету й мови до компрометації економічних та антикорупційних здобутків. Тому факт, що в перші місяці зелений парламент у турборежимі провів купу законів, підготовлених попередниками (під новими номерами), нічого не змінив по суті. Нова влада не мала і не має ідеології, крім популізму, а її патріотизм і досі нічим не доведений і змушує суспільство постійно почуватися на пороховій бочці. Це вже не кажучи про професійність, тобто, банальну здатність реалізовувати свої плани.

Тому, «унікальний шанс» існує лише в брехливій уяві богданів-разумкових та інших відлучених від верховного тільця ренегатів. А наша справа - пам‘ятати, що єдиним ефективним і благородним аргументом проти шулера є канделябр. Почув про «унікальний шанс» - лупаш по брехливій бошці з усієї сили.