"Єдиний метод: утилізація" - Mason Lemberg

"Єдиний метод: утилізація" - Mason Lemberg

Наприклад, я теж вважаю що Україна не атакувала безпілотником Кремль. Так, звісно не маю ні інформації, ні доказів того чи протилежного.

Але вважаю так на підставі власних ознак і спостережень.

Ну допустимо це була провокація самого Кремля чи "партії війни", яка залякує діда, провокуючи його на серйознішу реакцію.

І що?

І що від того змінилося?

Чому ми не можемо тішитися з того факту? Від самого факту.

Не можемо тішитися через непередбачувані наслідки?

Вибачте, в непередбачуваних наслідках з цією парашою ми живемо 5 сотень років. І сподіваюсь, за мить (в історичному значенні) параші не стане.

Думати про наслідки нормально. Але розслабтесь, ви на них впливати не можете.

Бо в беззаконника немає причин і наслідків, він сам собі їх придумає, якщо йому треба буде придумати, щоб щось виправдати.

І ми вже це неодноразово бачили. І що помогло зеленському і нам усім заглядання в очі за миром, розведення в Золотому, будівництво мостів в Станиці, відпускання беркуту і цемаха, хлібні перемир'я та інше?

Помогло "не провокування" ворога перед 24.02.2022, коли вони розбомбили наш дитячий садочок з дітьми всередині, а самі розказували про страшний злочин "нацистів" в ростовській області у вигляді знищеного туалету для зйомок пропагандисстського фільму?

Ні, це так не діє.

Не провокування скаженого звіра не змінить поведінку звіра. Його поведінку змінить його утилізація. Це єдиний метод.

А їхня відповідь... Ну почекаємо, побачимо.

Ми вже бачили відповіді за кримський міст і за все інше. І як показала практика, нас бомбили сильніше до кримського моста.

А не було б кримського моста бомбили би так само, бомбили би за "вбивство мотороли", словом, знайшли би причину.

Тому досить думати про наслідки (тим паче якщо ви вважаєте що наслідки і причини організовані одною і тою ж істотою). Це момент для того щоб посміхнутися думці, що тепер для якоїсь "магічної відповіді" можна/треба обстрілювати навіть святиню святинь, коли рік тому ми так переживали наслідки пропагандистського кіна з обстрілом туалету в ростовській області.