Дистанційні онлайн-курси для всіх бажаючих

Дистанційні онлайн-курси для всіх бажаючих

Уряд продовжив карантин до 24 квітня. А це фактично означає повний зрив освітнього процесу в школах в 4 чверті. Давайте будемо відвертими - дистанційне навчання в державних школах, як правило, організовано на рівні "на тобі 100500 завдань і параграфів до розв'язання і читання, відчепись".

Фактично, діти будуть вчитись влітку через "не хочу", а за кілька років ми побачимо просідання випускників шкіл по всіх предметах, включаючи ті, по яким є ЗНО.

Ми в BroBots передбачали такий розвиток подій і підготувались до нього. Саме тому з понеділка, з початком 4 чверті, запускаємо дистанційні онлайн-курси з математики, алгебри та геометрії для всіх бажаючих.

Це не стандартні масові онлайн-курси, де дитина, фактично, опиняється сам на сам з "говорящою" головою викладача і нема кому допомогти чи задати питання.

Наш формат дистанційного викладання - це повноцінний урок онлайн, де вчитель разом з учнями в реальному часі розбирає нову тему, яку потім закріплюємо виконанням домашніх завдань з постійним контролем їх виконання.

Такі курси стартують для 6,7,8 класів (математика, алгебра, геометрія, фізика). Спочатку ми розберемо матеріал за поточний рік, подивимось де є складнощі, попрацюємо над пробілами в знаннях цього і попередніх років, а потім почнемо вивчати матеріал четвертої чверті.

300 хвилин математики (алгебри, геометрії) щонеділі протягом двох місяців. Це як щоденне репетиторство, але в невеликих групах до 6 учнів.

Звичайно, можна чекати поки все це закінчиться, а можна адаптуватись до нових реалій.

Деталі за посиланням


Филипп Духлий