"ДИВНА ВИБІРКОВІСТЬ АНТИКОРУПЦІЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ДИВНА ВИБІРКОВІСТЬ АНТИКОРУПЦІЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Колишній начальник генерального штабу генерал Муженко організував розгром банд терористів ДиРи в Донецькому аеропорту 26 травня 2014 р. Потім – керував українськими військами в АТО протягом літньої кампанії 2014 р. За його керівництва були звільнені Лисичанськ, Дебальцево, Бахмут, тощо. За все це його зробили винуватцем катастрофи під Іловайськом, і відповідальним за вибухи боєприпасів на складах, по яких ні фіга не робилося від проголошення Незалежності.

Народний депутат і колишній бізнес-партнер президента Порошенка Кононенко організував видалення олігарха Коломойського з керівництва державною «Укрнафтою». Кононенка зробили корупціонером. Без жодного судового вироку – замість суду у нас ЗМІ.

Нардеп і колишній бізнес-партнер президента Порошенка Грановський допомагав прокуратурі шукати на Заході і повертати гроші Януковича. Грановського зробили корупціонером, так само як Кононенка.

Валерія Гонтарева провела санацію банківської системи України і втримала курс гривні тоді, коли його цілеспрямовано валили – під час боїв за Дебальцево. Її зробили крадійкою і корупціонеркою. Не переконує навіть те, що наразі пані Гонтарева викладає в Лондонській школі економіки – їй і це у провину ставлять, втекла мовляв.

Служба безпеки України стала реально ловити ворожу агентуру. Вона була ударною силою зачистки від сепаратиських елементів районів Одещини. Ми часто про це чули? Ні, ми чули про Семочка. І ще – тони бруду на адресу голови СБУ Грицака.

Генпрокуратура під керівництвом Луценка довела до вироків більше 2000 справ по корупціонерах. НАБУ і САП – 0. Про кого ми чуємо потоки бруду, про керівників НАБУ і САП чи про Луценка? Звісно про Луценка.

Організація Трансперенсі Інтернешнл стверджує – за 5 років президентства Петра Порошенка в рейтингу сприяння корупції Україна піднялася на 7 пунктів. Ситуація покращилася. Українські ЗМІ переконують нас у протилежному – все то фігня, корупції стало більше.

Влітку 2014 р. війська Сектору А генерала Колесника пробили коридор на Луганський аеропорт і практично оточили Луганськ. Війська сусіднього Сектору С генерала Борискіна звільнили Слов'янськ, Рубіжне, Сіверодонецьк, Лисичанськ, Дебальцеве, тощо, і практично взяли в оточення Горлівку і Стаханов. Здогадайтеся, хто став фігурантом корупційних скандалів? Правильно генерали Колесник і Борискін. А хто у нас взагалі не зацікавив знатних антикорупціонерів? Генерал Хомчак, відомий по Іловайську.

Диво й годі. Але чомусь варто було чиновникові, нардепу, або генералу зробити щось справді корисне для країни – його зразу ж розбирали по кісточках і об'являли корупціонером. І навпаки. Хто взагалі не цікавив наших записних борців з корупцією? Їх не цікавили ті хто:

- нічого корисного для України не робили
- нічим себе не проявляли
- дружили з грантоїдами-антикорупціонерами
- не ставали на шляху у Коломойського.

С Коломойським - все зрозуміло. Не зрозуміло з іншим. Чому антикопупціонерів найбільше цікавили ті особи, яких найбільше ненавиділа Москва? Здогадаєтеся?

Дмитро "Калинчук" Вовнянко