"Диявол повернувся" - Степан Гавриш

"Диявол повернувся" - Степан Гавриш

В США вже є достатнє розуміння, що при будь-яких сценаріях Ізраїлю, регіональна війна вкрай малоймовірна.

ХАМАС, Хезболла, хусити залишаються під нестійкою парасолькою Ірану. Жодна з арабських країн їх не підтримає у випадку, навіть якщо Єрусалим вторгнеться в Ліван.

Для Ірану вступити у війну з Ізраїлем смертельно небезпечно. Він неминуче зіштовхнеться із масштабним ударом спільної американо-ізраїльської й союзників коаліції. Щоб не дати єврейській державі застосувати ядерну зброю.

Китай буде спостерігати. Як і за розміщенням американських ракет навколо нього та озброєння всіх його супротивників. В Китаї немає мілітаризованої еліти й нації, ідеї війни, як способу розширення або геополітичних цілей навʼязати світу суто китайський спосіб життя.

Просто американським яструбам потрібен сильний, майже рівний противник, щоб підтримувати стратегію воєнної імперії, яка й управляє світом.

Змінити цю роль може лише глобальна війна, для якої в жодної країни немає ресурсів і можливості вижити та одягти вінок переможця. Тому Росія із теоретичним ядерним психозом по суті тримає світ в заручниках.

Через ядерну зброю він впав у своєрідний стокгольмський синдром. І намагається не чинити їй прямий опір, пробуючи перевиховати Путіна. ООН бездіє, а її Радбез контролюється Росією. «Рамштайн» діє в режимі контактної групи в пошуках мінімально необхідної зброї для опору Росії.

Натомість конференції з визнання Росії глобальним агресором з ядерною зброєю і прийняття рішення щодо завершення війни, як це було в Тегерані, в Ялті й Постдамі, Зеленський змушений ініціювати глобальний саміт миру. Як єдиний майданчик, на якому можна обговорювати війну Росії із західною цивілізацією та її наслідками.

Путін наполягає на своєму особливому праві – віддати йому на поталу Україну. А потім – і решту європейського континенту.

Диявол повернувся. Він поселився в багатьох. Наповнив їх страхом, сумнівами та позбавив логіки. Навіть серед членів НАТО і потенційних, здавалося б, союзників України.

Угорський уряд прямо перейшов на сторону Росії й наносить болючі удари по Україні. В обмін на 33 срібників від нафти, будівництва АЕС, газу тощо.

Словацький премʼєр Фіцо наполягає на капітуляції України для встановлення і повернення Росії в Європу з чарівною валізкою.

Псевдоліві й ультраправі, літні політичні дами, легіони «хороших росіян» в Європі та Америці закликають допомогти Путіну й відмовити українцям в праві на власну державу і самобутність.