"Для неначасників, хочу запитати" - Оксана Меркулова

"Для неначасників, хочу запитати" - Оксана Меркулова

17 квітня 2014 року ( третій день окупації Горлівки), концерт був на часі? Ну от просто дуже цікаво, як в вашому розумінні, їхати давати концерт в місто, яке окуповано, де вбивають патріотів, де зайшло купа ра₴истської техніки, коли стріляють і захоплюють владу, то було НА ЧАСІ????

 Я була в той час ще дома, в Горлівці, 14 квітня окупанти зайшли в місто, тоді було сонячно, але пройшов невеличкий дощ і була веселка, я почула перші постріли, наш будинок був не далеко від УВД, в центрі. Я чула ті кляті постріли, але дивилась на веселку і молилась... Афіші " квартала" були скрізь, вони часто приїздили в Донецьк та Горлівку, я ніколи не ходила, бо завжди відчувала огиду до " жартів" щодо України. Звісно не пішла би і тоді, але, то якийсь дурдом, хіба хтось міг повірити в те, що вони таки приїдуть з концертом? Ви би повірили? .... Шок, враження таке, що ти в якомусь дурдомі - зброя, танки, чужі...нелюди місцеві лікують - " путін ввєл войска", всі навколо щасливі, вітають один одного, кажуть що нарешті дочекались... Що дочекались? Як так? Ми ж Україна!!! Що ви чекали? ... Люди, навколо всі люди стали чужими, в них навіть обличчя змінились, я навіть не помічала раніше що в них інші обличчя... Потім концерт, він БУВ, вони розважали окупантів, ці, хто дочекався, валили на концерт, у всіх свято... А я тихенько помирала на ліжку і сил вже не було від крику, який розривав все всередині... А вони святкували....

 Скажіть будьласка, просто дайте мені відповідь на одне єдине питання - ви вважаєте концерт для окупантів, це нормально, на часі?

 Вот вам ваша КАКАЯ РАЗНИЦА.... Ненавиджу, кожною клітинкою ненавиджу

 PS хочу сказати що перше фото не підтверджено. Знайшла фото з датою, там стоїть 2000 рік, якщо це фото молодого безлера, то виходить зеленський знав його давно. Але, наскільки це правда, я не можу гарантувати, шукаю інформацію, якщо хтось знайде, буду дуже вдячна.