Для розуміння: як працює агентура ФСБ РФ в Україні, один з десятків їх улюблених прийомів

Для розуміння: як працює агентура ФСБ РФ в Україні, один з десятків їх улюблених прийомів

Професор Фелпс з австралійського університету провів цікавий дослід. Протягом місяця він розбивав студентів на групи з чотирьох осіб і доручав їм за 45 хвилин вирішувати управлінські завдання. Краща команда отримувала приз в 100 доларів.

Студенти не знали, що в деякі групи підсаджували спеціальних людей, які грали доручені їм ролі.

«Байдужий» - чувак, який сідав в групу, закидав ноги на стіл і занурювався в свій телефон.

«Єхидний» - який по ходу обговорення робив саркастичні зауваження типу «Ви що, знущаєтесь?», «Ви, напевно, ніколи раніше ніким не керували.

«Песиміст» - який виглядав так, як ніби вчора померла його улюблена кішка, і висловлював сумніви в тому, що завдання можна вирішити, і в тому, що ця команда здатна цю задачу вирішити.

Майже відразу Фелпс виявив: навіть коли члени групи виключно розумні і талановиті, деструктивна поведінка "підсадки" різко знижує показники всієї команди. Результати десятків експериментів, проведених протягом декількох місяців, були схожими: групи з "засланими козачками" в складі відставали від лідерів на 30-40%

В реаліях України заслані ФСБ-шні козачки вісканувавши колектив , передають данні своїм колегам у ФСБ РФ по найбільш талановитим українцям і їх агентура знищує, різними методами, частіше за все по програмі БІОДЕГРАДАЦІЯ яка відшліфована ще з 70-х років до досконалості + корумповане суддівсько-прокурорстке болото за копійки знищить любого патріота, зручний і найбільш дешевий інструментарій для них.

І такі методи душе масовано проводяться ФСБ РФ в Україні, десятки таких операцій одночасно реалізуються."

Віктор Веретельников