"Для тих, хто розумів наслідки перемоги Зеленського в 2019-му не є несподіванкою те, що зараз відбувається" - Катерина Рощук

"Для тих, хто розумів наслідки перемоги Зеленського в 2019-му не є несподіванкою те, що зараз відбувається" - Катерина Рощук

РФ інвестувала великі гроші у його перемогу, знищуючи оппонентів, які «не хотіли просто перестать стрелять».

Президент без досвіду, без національної свідомості, без відповідальності, який "никому ничего не должен" - найкращий президент для країни, яку треба знищити.

Це було і є кінцевою метою.

Ви же пам’ятаєте, що для Путіна не існує такої країни, як Україна?

В 2019-му українці вийшли на протести проти капітуляції - відведення ЗСУ з позицій на Донбасі, яке розпочав Зеленський майже одразу після інаугурації.

Потім настала пандемія, кожна країна була зайнята власним виживанням, а РФ Білоруссю + відкрила ще один інформаційний фронт - фейки про коронавірус та дезинформація про вибори в США.

І от тепер знову РФ погрожує світу війною, якщо Україна буде діяти у власних інтересах.

Якщо ви думали, що буде інакше, то подякуйте попередній владі за те, що вона дуже добре виконала свою роботу - це дозволило вам довірити власну безпеку Зеленському.

Згідно даними останніх опитувань 60% більше не хоче, щоб Зеленський був президентом та вважає, що він поганий президент в умовах війни.

Зараз йде інформаційна війна, яку поки виграють США, ломаючи стандартну інформаційну технологію РФ (про «младенцев», «ополченцев», «провокации Правого сектора»).

США оприлюднюють на випередження дані розвідки про можливі сценаріі повномасштабного вторгення РФ в Україну та афішують інструменти дезинформації РФ. Мета - зірвати військові плани Кремля

Раніше Росія керувала дезинформацією, поки інші відбивалися. Тепер ситуація змінюється. Нажаль її змінює не Україна, бо влада дистанціювалася і взагалі применшувала загрозу до моменту поки інші країни не почали евакуацію громадян, а авіакомпанії скасування рейсів.

Чи це спланована капітуляція або Зеленський просто живе у своєму кіно, де війна та ми з вами - це лише подразнюючий фактор? Питання відкрите.

Що робити?

Планувати власні дії, якщо станеться найгірше.

Перевіряти інформацію.

Політики мають об‘єднатися заради збереження країни та захисту українців. Сваритися будемо потім.

Зараз мають бути задіяні всі можливі інструменти дипломатії (народної та культурної у тому числі).

Євробачення - це про політику і лише потім про творчість. Співачка, для якої не було аморальним виступати в окупованому Криму та відвідувати Москву, поки вся країна збирала гроші на допомогу армії у перші тяжкі роки війни  - не може бути культурним дипломатом.

Особливо у часи, коли Москва розмістила стотисячне військо у наших кордонів, погрожуючи вбивати українців через їх бажання жити вільно у власній країни. Навіть якщо співачка професіоналка. РФ використає це проти України та кінцевому рахунку проти співачки.

Що ще робити?

Бути вдячними тим посадовцям, які попри дезорієнтацію вищого керівництва держави продовжують робити свою роботу.

Бути вдячними та допомогати ЗСУ.

Весь світ дивиться на Україну та підтримує нас.

Ми живемо у стані війни з 2014-го, якщо навіть ви тимчасово про це забули навесні 2019-го.