"Для тих, кому не больно думати!" - Денис Пятигорец

"Для тих, кому не больно думати!" - Денис Пятигорец

Президент Росії Володимир Путін під час переговорів у Мінську 11 і 12 лютого 2015 року з Ангелою Меркель, Франсуа Олландом і Петром Порошенком погрожував українському президенту розчавити українське військо.

Про це екс-президент Франції Франсуа Олланд написав у своїх мемуарах.

"Порошенко з Путіним постійно підвищували голос один на одного. Російський президент був так рознервувався, що став погрожувати остаточно розчавити військо свого візаві. Це виказало, що російські війська на Сході України є. Путін спохопився та взяв себе в руки", — цитує видання мемуари французького президента.

"Порошенко невідступно боронив суверенітет своєї країни, тоді як Путін домагався автономії для повсталих провінцій і хотів відтягти припинення вогню ще на три тижні.", — пише Олланд.

А тепер уважно перечитайте це ще раз і спробуйте собі уявити цю ситуацію. Лютий 2015-го. Наша армія ледь оговталась після російського вторгнення серпня 2014 року. В багатьох підрозділах немає й половини працюючої техніки, яка в них мала б бути по штату. Бійців на лінії розмежування не вистачає. Малі групи прикривають величезні відрізки лінії зіткнення. Наступ російських військ видається цілком реальним. Це в нас, в Україні.

А що в Мінську? А в Мінську Х@йло в присутності лідерів Німеччини та Франції вже не боїться ніяких санкцій. Він настільки безкарно себе відчуває, що відкрито погрожує ЗНОВУ ввести війська в Україну та РОЗЧАВИТИ нашу армію. Він провалює всю свою конспірацію з «іхтамнєтамі» і пре як танк.

І що робить Порошенко? Який абсолютно точно знає ситуацію в збройних силах. Який знає, що на шляху до Києва зупинити РФ просто немає ким. Особливо, якщо вони вдарять з півночі, а не з Донбасу. Причому Порошенко не має жодних сумнівів в здатності Х@йла втілити в реальність свої погрози. Так що ж робить Порошенко? А Порошенко ігнорує погрози карліка та навпаки починає його пресувати та ставити свої вимоги, відкидаючи російські ультиматуми! «Порошенко невідступно боронив суверенітет своєї країни». І це каже не Цеголко, не Стець, не Бірюков чи Донік (сорян, пацани :) ). Це пише Олланд, якого аж ніяк не можна звинуватити в порохоботстві! Порошенко вимагає припинення вогню, а Х@йло затягує час, щоб вогонь не припиняти.

А тим часом російські тролі вкидають в мережу меседжи про те, що Порошенкові потрібна війна, що він діє в інтересах РФ, а не в інтересах України, що він знищує армію, зливає Донбас і т.д.. А відверті колаборанти та корисні ідіоти в Україні активно репостять цей шлак на своїх сторінках. І це відверто сумно! Сумно, коли президент іншої країни захоплюється незламною проукраїнською позицією Порошенка, в той час як деякі громадяни нашої країни вперто цього не помічають. Не помічають, бо тоді в них рухне їх сумний маленький світ, який вони собі вибудували і в якому вони могли б бути успішними, багатими та красивими – якби не зрадник Порошенко…

Дякую, пане Президенте, що в Мінську Ви не злякалися та не зрадили Україну!

Вище ніс, Хунта! Все буде Україна!

Денис Пятигорец