"Дмитро Чекалкін взяв інтерв'ю у екс-розвідника ГУР Олександра Жолобецького" - Джон Сміт

"Дмитро Чекалкін взяв інтерв'ю у екс-розвідника ГУР Олександра Жолобецького" - Джон Сміт

Полковник Олександр Жолобецький не просто розвідник ГУР, він учасник операції з захоплення вагнерівців. І не просто учасник, а автор операції.

6 серпня 2020 року через тиждень після звільнення Бурби з поста начальника ГУР полковника Олександра Жолобецького викликав новопризначений начальнік Буданов і запросив всі дані про операцію "Авеню".

Тобто Буданов чітко знав: операція була, ця операція була наша, і її з нашого боку хтось зірвав.

Але 19 серпня 2020 Буданов і нєкто Арестович роблять якесь дивне дійство під назвою "інтерв'ю". І от на цьому "інтерв'ю" незрозумілому рускімірцу, який не був на той час ніяким блогером-інтерв'юрером, новий керівник великої спецслужби разом із цією особою прямо обманює суспільство: операції "Авеню" не існувало в природі, це все - ІПСО Росії.

Арестович там з себе корчить розвідника, і що "ето поддєлка спешная и грубая, рассчитанная на эмоции", отримує за це посаду радника в Офісі, а новий керівник ГУР з перших днів на посаді кричить у медіа, що йому в подальшому не варто довіряти.

Але далі з інтерв'ю Олександра Жолобецького Дмитру Чекалкіну стає зрозуміла причина всіх незрозумілих дій в ті дні.

Буданов наказав Олександру Жолобецькому знищити і підробити матеріали справи.

 - Для розуміння: - пояснює Жолобецький, - всі облікові документи з грифом "цілком таємно" мають свої облікові номери. Буданов сказав: "Ви щас пєрєпісиваєтє опісь і к утру пєрєдєливаєтє мнє"... ну по суті двійник справи. "Под тємі же самімі номєрамі пішетє, што ви проводілі опєрацию ...в Гондурасє". Це пряма цитата.

Тобто ще раз: Єрмак призначив ноунейма в ГУР з завданням приховати його з Зеленським злочин. Буданов запросив папку про спецоперацію, прочитав, впевнився, що операція була наша, і на голубом глазу збрехав, що це вигадка воєнкора Коца.

Одних цих свідчень полковника Жолобецького в цивілізованій країні було б достатньо, щоб почалося розслідування дій героїчної баби ванги, що постійно віщує смерть путіна.

Може ці свідчення - брехня, а Буданов казав правду? Ні, вони паралельно підтверджуються свідченнями багатьох інших офіцерів.

Роман Червінський раніше в інтерв'ю у ЗМІ розповідав те саме:  

 - Єрмак давав вказівки керівнику ГУРа знищити всі матеріали по операції, приховати. Якщо хлопці відмовлялися, бо це порушення інструкції, він казав: "Добре, якщо ви не хочете знищувати, бо це порушення інструкції, тоді візьміть і напишіть інші документи іншого змісту під цими самими номерами і покладіть у справу".

Безумна в ТСК звісно не досліджувала ці твердження. Що хтось надав команду знищувати докази, замовчувала. Вона незв'язно бекала-мекала про "детективну вигадку від початку і до кінця" і обманула Верховну раду "тимчасовим звітом".

Тобто ось воно: в той самий час як Єрмак на Шустері витребував для себе моно-мікрофон і брехав суспільству - банда підробляла сліди злочину. І різні члени ОЗУ домовилися про різні ролі.

Полковник Жолобецький на цю вказівку відповів категоричною відмовою. І Буданов далі почав кампанію тиску і залякувань:

 - Оскільки законних підстав прибирати мене не було, а сам я іти не хотів, бо хотів відстояти підлеглих, мене відсунули від прийняття рішень і всієї оперативної роботи. Мене усунули від керівництва оперативною групою. В порушення закону мене, розвідника з 20-річним досвідом, вивели в розпорядження.

Зеленський в останньому плутаному інтерв'ю на цю тему розповідав, що "це операція була не наша", що Бурба проводив "операцію Бурба" "на замовлення гєтьмана Парашенка". Ок. А прості офіцери в чому винні? Їх же Бурба і Порошенко обманули, як ти кажеш. Розвідників, які просіяли як сито три десятки найвідбитіших орків у рашці, ти навіщо таємно звільняєш?

Навіть дріб'язок якийсь... За вказівкою Зеленського-Єрмака Буданов викреслив полковника Жолобецького з черги на отримання квартири. Рукаліцо.

В ті самі дні, як Безумна, Єрмак і Зеленський переконували країну, що ніякої операції не було, вони громили нашу розвідку.

Офіцери з 20 років розвідувального стажу, величезні гроші вкладені в навчання, і в один день банда дилетантів і кротів викидають їх на смітник.

Але цього мало. До тиску Буданов підключає спецпідрозділ ГУР. Підрозділ, в який вбухано купу грошей і він створений для проведення особливо складних силових операцій за кордоном і в тилу ворога.

Зі слів Олександра Жолобецького новопризначений командир ударного підрозділу ГУР погрожує офіцеру ГУР:

- Я приїду до тебе додому, ти в мене кров'ю вмиєшся. Дай свідчення, [що документи Яніні Соколовій і Бутусову передали] - Бурба, Червінський, Семенюк! І ми від тебе відчепимся.

Очевидно тил ворога в ті дні для Єрмака і Буданова проходив саме в Києві.

І так. Свідчення полковника Жолобецького знов підтверджуються свідченнями інших розвідників.

Генерал Бурба в 2022 році повідомив суспільству те саме:

 - "Бурба стверджує, що отримав перші погрози у лютому 2021 року. За його словами, наприкінці лютого він зустрівся з керівником однієї зі спецслужб. Він відмовився називати його прізвище, але, за інформацією трьох співрозмовників LIGA.net у спецорганах, Бурба зустрічався з нинішнім начальником ГУР Кирилом Будановим на території відомства.

“Один із керівників спецслужб сказав, що Єрмак передав йому перелік пропозицій за моє мовчання в кейсі вагнергейту. І погроз, якщо я відмовлюся мовчати, – заявив Бурба. – Під час зустрічі у нього було все прописано, і ми пройшлися по кожному пункту. Починаючи з пропозиції, від якої я відмовився, та закінчуючи погрозами”.

Але Бурба зубр великий, реалізувати погрози побоялися. А от полковника Жолобецького почали ламати конкретно. Аж до виламування дверей в помешкання і наляканої дитини.

Ось така прекрасна історія.

Окремим сюжетом цієї історії - полковник Жолобецький підтверджує те, що давно кажуть всі притомні люди: Зеленський знищив ГУР. Фактично Буданов зайняв ГУР невластивими задачами. Замість стратегічної розвідки в нас утворений черговий ударний підрозділ. Буданов не має розвідувальних джерел в Кремлі і не знає, що замишляє Генштаб Герасіма. А ті "джерела", що Буданов цитує, годують його лайном про рак путіна.

Через це і провал держави 24 лютого 2022 з "незнанням" про напад ворога.

Всіх дорослих мужиків кроти з розвідки вибили, а героїчного молодого спецпризначенця розвідка ворога заплутала. Крутий спецпризначенець з ниточкою від зглаза на руці ганявся за колегами і перед російським нападам доповідав Зеденту у форматі "може статися, але може і не статися".

"до слів Кирила було відношення, як до слів молодшого брата"(с).  

Саме це і був замисел ворожих кротів у керівництві держави: розгромити Головне управління розвідки, під виглядом вигнання непокірних розвідників-"чортів", ослабити його, обезголовити і зайняти невластивими задачами.

Також кріт намагався спровокувати війну спецслужб всередині України. Щоб оперативники СБУ і ГУР вбивали один одного. І це йому майже вдалося.

Це все чітка ознака агентурного проникнення ворога в керівництво країни.

Саме такий результат планували ті, хто привів Зеленського під лозунгами "паламать сістєму".

Вся ця історія про те, що у вищих колах державної влади утворилася стійка організована злочинна група. Вона здійснила злочин - державну зраду, а потім розписала ролі по знищенню слідів.  

Але це історія також про те, що в нашій країні ще є полковники і генерали, які готові кинути виклик ворогам, готові поламати собі кар'єри, але викрити цих щурів перед нами.

Честь їм і хвала.