До самміту НАТО у Вашингтоні

До самміту НАТО у Вашингтоні

У вівторок, 9 липня, у Вашингтоні починається саміт НАТО, присвячений 75-річчю створення оборонного Альянсу, покликаного захистити цивілізований, вільний світ від будь-якої спроби посягнути на його свободу, від будь-якої спроби зруйнувати сучасну цивілізацію.

Хоча це прямо не сказано у Вашингтонському Договорі, але Альянс був створений, щоб захистити цивілізацію від імперії зла, оскільки у квітні 1949 року, коли підписувався Вашингтонський Договір, ніхто інший цивілізації її знищенням не загрожував.

Минуло 75 років.

Сьогодні цивілізація та Альянс, покликаний її захищати, вперше з 1949 року стикаються з варварською, реальною спробою цю цивілізацію знищити. Сьогодні імперія зла цілеспрямовано націлює свої ракети на варварське вбивство дітей, які проходять лікування у головній дитячій лікарні України. На варварське вбивство дітей у нефрологічному відділенні, які проходять лікування за допомогою діалізу. На варварське вбивство лікарів, які доглядають хворих дітей.

Імперія зла під будь-якими назвами, які вона собі привласнює, чи то срср, чи то Роzія, залишається імперією зла, залишається соціально-історичною злоякісною пухлиною, єдиною метою якої, як і будь-якої злоякісної пухлини, є поширення у вигляді метастазів і врешті-решт - знищення організму, на якому вона паразитує. Метою соціально-історичної злоякісної пухлини є знищення сучасної цивілізації.

Не потрібно бути лікарем, щоб розуміти, що якщо не зупинити розвиток злоякісної пухлини, не знешкодити її, плачевний кінець неминучий.

Але соціально-історична злоякісна пухлина нічим не відрізняється від будь-якої злоякісної пухлини.

Якщо лідери 32 країн Альянсу, які розпочнуть свою зустріч у вівторок у Вашингтоні, вирішать, що з лікуванням можна ще зачекати, то вони допустять катастрофічну історичну помилку.

Імперія зла має бути зупинена. Для цього не потрібно оголошувати їй війну. Але для цього потрібно запросити Україну в НАТО і надати їй на період до вступу в НАТО, скільки б років не зайняв цей процес, - гарантії безпеки, аналогічні гарантіям, передбаченим 5-ю статтею Вашингтонського договору.

Українським дітям, яких цілеспрямовано вбиває імперія зла, не допоможе «міст» для вступу в НАТО невідомої, нескінченої довжини. Але їм можуть допомогти реальні гарантії безпеки. А якщо цих гарантій не буде, то метастазуюча соціально-історична злоякісна пухлина продовжить свій ракетний терор.

Якщо цих гарантій не буде, то пухлина продовжить метастазувати, вона буде поширюватися все більше і більше, все далі і далі, підриваючи цивілізацію, знищуючи її всюди, куди їй вдасться дістатися.

Світла пам'ять жертвам російських терористичних атак... Глибокі, щирі співчуття всім рідним і близьким...