До України приєднається ще одне село на Луганщині

Село Оріхове, що поблизу 25-го блокпосту на автодорозі Бахмутка, у правовому смислі опинилося “між небом і землею”.

Своєї сільради воно не має і юридично належить до Голубівської селищної ради, яка окупована бойовиками так званої ЛНР. Незважаючи на те, що Оріхове розташоване праворуч Бахмутки (по якій у багатьох місцях проходить лінія розмежування), тобто ближче до окупованої території, воно залишається під контролем України.
Керівник обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль привіз у Оріхове гуманітарну допомогу (продуктові набори), оглянув соціальні об’єкти й поспілкувався з місцевими селянами, про це повідомляється на його офіційнойму сайті.

Серед проблем, які доведеться вирішите в першу чергу - доставка пенсій та ремонт школи, яка побудована ще за часів царської влади у 1910 році. 

Після спілкування з селянами керівник області оглянув пам’ятник загиблим у Другій світовій війні солдатам, який встановлений у Оріховому. Минулого тижня у зв’язку з наближенням святкування 70-річчя перемоги Г. Москаль розпорядився привести до ладу всі пам’ятні знаки, що мають відношення до Другої світової війни.