"Догрався... Жарти скінчились" - Володимир Ар'єв

"Догрався... Жарти скінчились" - Володимир Ар'єв

Джерела в Держдепі США повідомили Європравді, що розглядають заяву Зеленського щодо оприлюднених записів як спробу втручання в американські вибори. До речі, за такі штуки в Америці є цілком конкретна кримінальна стаття. Також джерела в Держдепі зв‘язалися з українським МЗС, пише Європравда, і наполегливо порадили зупинитись. Я так розумію, попередження адресоване не лише Зеленському, а і його Слугам, які хочуть просувати цю історію в парламенті.

Це означає, що у нас вже, за будь-яких обставин, великі проблеми зі стратегічним партнером, з яких випливають ще більші проблеми з російським агресором. Це означає, що гарант безпеки України поставив її під загрозу. Це означає, що в офісі президента провалили черговий тест на притомність і самі є небезпекою для країни, неважливо по дурості своїй чи цілком свідомо. І це означає, що наступні місяці будуть тяжкими. Росія продовжить активно руйнувати партнерство України і США та через своїх агентів добиватися виконання мінських угод за кремлівським, себто, антиукраїнським, сценарієм.

Усім, хто захищав Україну останні роки, треба бути мобілізованими і готовими до будь-якого розвитку подій. Жарти скінчились.

Volodymyr Ariev