Дональд Трамп: “Я здивований, що Байден обрав Камалу Гарріс”

Дональд Трамп: “Я здивований, що Байден обрав Камалу Гарріс”

Дональд Трамп відреагував на те, що номінанткою на пост віцепрезидентки США від демократів стала сенаторка Камала Гарріс. На брифінгу в Білому домі президент сказав, що здивований таким вибором Джо Байдена.

Камала Гарріс показала дуже-дуже слабкий результат на праймеріз. Вкінці вона здобула приблизно 2%, і витратила багато грошей, тож я був трохи здивований, що Джо Байден вибрав її.
Дональд Трамп, президент США

“Камала Гарріс показала дуже-дуже слабкий результат на праймеріз. Вкінці вона здобула приблизно 2%, і витратила багато грошей, тож я був трохи здивований, що Джо Байден вибрав її. Я довго слідкував за нею, і був здивований. Вона проявила себе дуже слабко на праймеріз, і тепер вона обрана. Подивимось, як це спрацює”, - сказав Дональд Трамп.

Крім того, президент згадав позицію сенаторки Камали Гарріс протягом голосування за призначення верховного судді Бретта Кавано у 2018 році - тоді вона критикувала Кавано, якого на цю посаду номінував Дональд Трамп.

“Вона була надзвичайно паскудною до судді Бретта Кавано. Вона була паскудною до жахливого рівня. Так, як вона поводилась з тепер уже верховним суддею Кавано, я не забуду цього скоро”, - додав президент.

Перед цим кандидат у президенти від демократичної партії Джо Байден оголосив, що його номінанткою на пост віцепрезидентки є сенаторка з Каліфорнії Камала Гарріс. Раніше Гарріс була суперницею Байдена - вона нтакож брала участь у президентських перегонах, але вибула з гонки вкінці 2019 року.