"Дубінський заявив, хто був організатором зливу" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Дубінський заявив, хто був організатором зливу" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Оце так кіно! Нардеп Дубінський, в якого мама любить швидкість заявив, що організатором зливу "плівок" з розмовою нібито Байдена і Порошенко перед президентськими виборами США був... па-бам! Офіс президента України.

Конкретно, за словами Дубінського, голова фракції Давід Арахамія безпосередньо вимагав у нього взяти участь в прес-конференції де Деркач оприлюднив "записи", і брати участь в слідчій комісії щодо "плівок".

Заява серйозна. Звісно, Дубінський тип ще той, ця його заява може виявитися черговим "братом Порошенка". А може - не виявитися. Дубінський мінімум в одному сказав правду - слідчу комісію в ВР збирав таки справді Арахамія, це не складно перевірити.

Очевидно, Мінюст США обов'язково зацікавиться заявою Дубінського. Серед іншого, тому, що за одною з версій, матеріал з якого склеїли "записи" Москва могла отримати як раз з Офісу президента України. А враховуючи те, що Дубінський, Деркач та Онищенко по цій справі уже ходять під санкціями США - Арахамії цілком час обживати якийсь острів. Не на Мальдивах.

Разом з Арахамією - нервувати час тому хто в ОПУ давав йому вказівки. Тобто - керівникам ОПУ.

Як говорилося на тих "записах" - обіймаємо, тиснемо руку.