"Думка про план Джонсона/Трампа. Субʼєктивно..." - Олександр Карпюк

"Думка про план Джонсона/Трампа. Субʼєктивно..." - Олександр Карпюк

Повна херня. Джонсон видає бажане за дійсне. Але не думаю що це спрацює.

Бо у РФ є велика проблема, це сотні тисяч людей яких буде складно соціалізувати. Бо в РФ накопичилось багато внутрішніх проблем, і ми є їх громовідведення. Ми є ворог, на якого можна скидати весь внутрішній негатив. Типу, не можна на це звертати уваги, поки йде війна, ти що, ворожий агент чи шо? Але після війни цей тезіс працювати вже не буде.

Як тільки активний конфлікт закінчиться, но російське суспільство вже повернеться критикувати владу з тезою "і що це було?". Кріміналітет почне розвиватись вже з "вагнерів", невдоволення кадирівським НКВД теж дасть свій результат. Сотні тисяч людей з травмованою психікою, зекі з важкими злочинами які отримали помилування, мігранти, о, цей коктейль буде палати довго, якщо їх закрити як павуків у банці.

Тому Путін зірве нове "АТО", зробить провокацію, або дасть нового ворога з Прибалтики/Польші, але він не зупинить процес війни, в цій реальності йому потрібен зовнішній ворог щоб на них натравити суспільство.

Але коли вони нарешті зупиняться і почнуть палати від внутрішніх проблем- я куплю собі дуже велику пачку попкорну. Нажаль це буде не скоро.