"Думки про сьогоднішні події:.." - Богдан Карпенко

"Думки про сьогоднішні події:.." - Богдан Карпенко

1. За цим всім стоїть кумпутіна (його ляльки, його медійка, його партії)
2. Краковець вибирався для кривавої провокації, але події пішли не за сценарієм (певно, тут добре спрацювали силовики, спецслужби), далі була ідіотська імпровізація з потягами, і прорив, який (на щастя!) обійшовся без стрілянини, при цьому, у результаті прориву, ляльки тепер мають реальні проблеми через порушення закону.
3. Міхо абсолютний неадекват, котрий, навіть, не усвідомлює, що ні Юльці, ні Садіку, він тут, як майбутній політик з владою, не вперся, жодного політичного майбутнього у нього нема, команди нема, він імітація, якою спробують вивести людей на емоційний рівень, аби розгойдати ситуацію, не більше (вважаю, небезпека Міхо йде якраз від його союзників теперішніх)
4. Зараз шапіто посміхнулось на камери, і, маю таке переконання, дуже переймається тим, як вилізти з пастки, у котру дане шапіто проривом кордону сьогодні себе загнало, будуть вирішувати, як через медіа уникати відповідальності. (тим часом бачу, як Найєми вже усвідомили, у яку дурню влізли, і починають давати задню: це добре - чим більше найєми будуть зайняті рятуванням власної дупи, тим менше найєми будуть мати часу постити кремлівські вкиди).

Дуже прошу запам'ятати просту річ: емоції - це поле гебні, це те поле, де нас винесуть на раз два. Наше поле - логіка. Не давайте себе вивести на емоції, не закликайте владу здійснювати емоційні кроки. Ми діємо по закону: його порушили, отже, тепер буде процедура, законна, щодо порушників.

Бонусом: сьогодні ЄС мав можливість спостерігати прямо перед носом ось ту нашу опозицію - альтернативу ПП. І що у ЄС побачили?
Даю перелік:
- наркоман, який зупиняє потяги
- газпроміська бабка на пластиці
- бойовики Вомбата-Наливая
- фріки
А ще у ЄС побачили, що альтернатива ПП вважає нормальним прориватись на кордоні. Чудові репутаційні "перемоги" опозиції, з чим її і вітаю.

Чекаємо рішень влади. Той час, коли потрібно довіряти, а те, що наша влада варта довіри, я вам буду продовжувати доводити, у тому числі, новинами, позитивними новинами змін, які у нас відбуваються щоденно, незважаючи на всі спроби гебні зміни в країні таки завалити.

Богдан Карпенко