"Думки в голос" - Иван Лютый

"Думки в голос" - Иван Лютый

Зазвичай, довіра, однієї людини до іншої грунтується на декількох чинниках. Це чесність, щирість та послідовність. В мене в голові не вкладається, як можна беззаперечно довіряти людині, за півтора року каденції якої був знищений енергетичний сектор, ліквідовано ВР Укробонпрому, ліквідовано військову прокуратуру (це єдиний правоохоронний орган який може працювати в зоні бойових дій), ліквідовано академію зовнішньої розвідки, фактична ліквідація підприємств ВПК, згортання усіх військових реформ та програм, скорочення та неналежне фінансування війська, руйнування економіки. Це дуже схоже на те, коли Янукович в 2010 став президентом, розставив на ключові посади в силових відомствах російську агентуру, закрутив гайки та почав переслідувати опозицію. Зруйнував економіку і через 4 роки, коли "клієнт созрєл", нападають росіяни. Зеленський впорався за 3 роки. Це єдиний його прогрес, яким він може пишатись.

Для незгодних з цією теорією, приведу тільки два, але ключові чинники, як "боневтік" готувався до вторгнення:

- Для прикриття Київа із сторони Білорусі указом "попередника" був сформований танковий батальон. Це до 40 танків, 15 БМП та 500 чоловік особового складу. Розформований указом Зеленського. I жодної заміни цій бригаді Зеленский не зробив. Таким чином був оголений напрямок з Білорусі. Наслідки побачив увесь світ на Київщині: вбивства, гвалтувння та грабіж мирного населення України військовими російської федерації.

- 23 листопада 2021 року віце-прем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук пообіцяла, що впродовж трьох місяців команда Мінреінтеграції запустить шатли на КПВВ "Чонгар" та "Каланчак": від пункту пропуску до адмінмежі. Вже 14 лютого 2022 року на КПВВ "Чонгар" та "Каланчак" розпочали курсувати шатли від пункту пропуску до адмінмежі. На тиждень раніше ніж обіцяли. Тобто розмінування перешийків призвело до того, що 24 лютого 2022 року через КПВВ "Чонгар" та "Каланчак" на територію України увійшли російські війська, які захватили південь країни, Херсон, Мелітополь, Енергодар та оточили Маріуполь.

Саме на цих чинниках грунтувалися допововіді ЦРУ та МІ6. Розвідка США та Британії попереджала, але Зє включив мороз. Доречі в ЦРУ та МІ6 знають чому сталося саме так, а не інакше. Бо по сухопутному коридору й води в Крим був договорняк ще в Омані. І відосік Філатова цілком вкладається в цю канву договорняка. Так само як і його міні-паніка щодо "сєйчас всьо в Кієвє рєшиться". Бо походу, як раз похід орків на Київ, в договорняк не входив. Тому на початку війни в ОПешечкі так перелякалися, що до оборони України залучили Залужного і Марчелло, поки самі сиділи в бункері не сильно йорзаючи по стільцю, щоб аромат дрисні в портках далеко не розповсюджувався. Саме тому, поки орки стояли в 15 км від Києва, все було відносно тихо. А щойно ЗСУ почали виносити орду з Київської області вперед ногами, - піздєц. Повилазили зі щілин усілякого роду хламідії, немов таргани, і почали знову творити хуйню. Ба більше, намагались повернутися до оманського договорняка.

Те, що "Зеленський не хотів чути про вторгнення", як заявив Байден, свідчить про те що вже не існує підстав цього приховувати, а візити Джонсона в Україну, говорять про те, що США та Британія встановили прямий зв'язок з ЗСУ. І це дуже муляє й свірбить, або взагалі лякає всю зелену срань, особливо верхівку. Тому що зупинити реальну хунту, та ще й з реальним бойовим досвідом та жагою до свободи за підтримки США, ці підкремлівські підраси не зможуть ніколи. Саме такий розвиток подій підтверджують недолугі спроби обмовти та знеславити Залужного.

Не варто вважати наших партнерів ідіотами. Вони добре усвідомлюють, з ким мають справу в особі чинної української влади. По суті, Байден цими словами звертається до українського народу та армії України - і в них він вірить, а от "боневтік", судячи з його слів, це відпрацьований фсб-шний матеріал, бо США давали інфу, і спостерігали, як Зе "готував" країну до вторгнення.

А, всім істеричкам про "не на часі" і "ніззя критикувать владу під час війни!" - позакривайте пиздаки! За договорняк невеликої купки зміїного кубла чиновників і кремлівських агентів, Україна щодня платить дуже велику ціну. Російські кроти не вичищені, владні дибілоїди бикують. Це напряму впливає на наше виживання як в найближчому майбутньому, так і стратегічно на десятиліття вперед.