"ДУШОГУБ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ДУШОГУБ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

У Києві співробітники СБУ заарештували терориста ДиРи Дениса Куліковського, кличка "Палич". Переоцінити важливість цієї події просто неможливо.

Уявіть що році так у 1944-му британці в Лондоні заарештували б колишнього коменданта концтабору Освенцим? Саме це сталося щойно. Куліковський - кат, садист і убивця. Він один з керівників концтабору "Ізоляція" створеного терористами ДиРи у центрі Донецька. Назву концтабір здобув тому, що створили його на території колишнього мистецького фонду "Ізоляція", який у свою чергу був відкритий на території колишнього заводу ізоляційних матеріалів.

Полонених українських солдат, осіб запідозрених у співчутті до України і посто всіх кого бойовики кинули до концтабору, в "ІЗоляції" били, катували електричним струмом, гвалтували, імітували страту. Про "Ізоляцію" багато написав Станісла Асеєв - колишній в'язень цього пекла.

Проте Куліковський виділився навіть на загальному тлі. Колишні в'язні розповідали, як цей тип ув'язнених бити і катувати полюбляв особисто. Ще - милувався на тортури що їх здійснювали його підлеглі.

Тепер потвора в руках української контррозвідки.

Без перебільшення, я преклоняюся перед офіцерами СБУ які зловили цього покидька. Я не дивуюся що прийняли його в Києві. Ці виродки вже не раз ловилися на тому, що з окупованих териотрій вони їздять не в Росію, а до цивілізації - до України.

Мене тільки одне турбує. Що спіткатиме цього горлоріза надалі? На кого його поміняють?

Бо чомусь сильно я сумніваюся, що за нинішньої влади "какая разніца" цей душогуб потрапить до української в'язниці. Зеки-українці його б там зустріли... Проте...