"Дуже цікава соціологія від КМІС. Про обіцянки Зеленського" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Дуже цікава соціологія від КМІС. Про обіцянки Зеленського" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

Вона свідчить, що власні пройоби не повісиш на погану опозицію, поганих головнокомандувачів — два штуки, врешті на поганих журналістів.

Брак компетентності і брак компетентних людей проходить червоною ниткою. А корумпованість людей в команді Зе — видна навіть попри намагання попіаритись в єдиному телемарафоні та телеграмі. Її не заговорять ані придворна Мосейчук ані купка нарваних алкопітеків з ароматом партії регіонів.

Думаю, Зеленський отримав цю соціологію набагато раніше за суспільство. Саме тому у інтервʼю видання Гардіан він натякнув на нову ідею, яка може зберегти йому цілу дупу при відході від посади.

Звучала ця нова обіцянка так. Що він налаштований довести війну до кінця за свого президентства. Це досить цікава заява, бо це може бути чи не єдине алібі для відходу аби менше людей спитати потім, пане президенте, а чому ця повномасштабна війна взагалі трапилась. Що там шашлики і захист людей від паніки?

Ось що сказав Зеленський у Гардіан:

«Коли ви балотувалися в президенти й сказали, що ви будете зі своїм народом до кінця, і ви завжди будете захищати Україну і Конституцію, ну це означає, що ви брехун, якщо просто опустите руки. Я точно не хотів би бути брехуном, особливо для своїх дітей», — сказав Зеленський.

Він хоче скористатися з поганенького миру аби лишитись живим. І цілком можливо, безболісно скористатись «золотим парашутом», який якісно поскладали брати Шефіри і ватний режисер-енерготорговець Кірющенко.

Улюбленець нації (так, так — саме культурний любімчик) став Пенівайзом. Цікава трансформація.

Цікаво, чи навчить це суспільство, що просте рило з народу не може бути ефективним політиком?