"ДУЖЕ ГАРНА НОВИНА" - Николай Ильинов

"ДУЖЕ ГАРНА НОВИНА" - Николай Ильинов

Зараз дуже рідко бувають гарні новини, але сьогодні є така. Верховна Рада ухвалила зміни до закону «Про статус народного депутата України», скасувавши вимогу обов’язкової вищої освіти для помічників народних депутатів. Це правильно, це один з найкращих сеансів уринотерапії, для виборців, які думали що оберуть просто смішних, а ті потім собі знайдуть вумних! Але, для Верховної Ради, де приймаються закони України, вумні не потрібні. Тому, я вважаю, що це правильне рішення, вона, та вища освіта, чесно кажучи, і для преЗедента була зайвою, тільки відволікала від КВНу, а замість тих всіх екзаменів, можна було витратити час на удосконалення гри на піаніно, не руками звичайно, руки треба берегти, ними ще треба дулі крутити та факи показувати. Добре, що хоч вчився у виші, де батько професорував, а то взагалі б, прийшлося щось знати.
Наступним кроком, я очікую, прийняття закону про заборону людям в вищою освітою мати право голосу на виборах президентів, депутатів, мерів. А то вони, суки, навчаться, а потім обирають всяких Порошенків, який по 6 мов знає, а той ходить такий, вумний, каже щось незрозуміле: асоціація, євроінтеграція, імплементація. Ти можеш просто сказати, лох ти, чи не лох?
Та ладно, якщо б просто язиком базікав, а то і дії робить якісь незрозумілі. Ось, навіть, пред’явити підозру у контрабанді і то якась херня виходить. Сидять собі слідчі, гадають: «Що там Порошенко контрабандою завіз?»
- Картини!
- Він що, ідіот? Тут тобі преЗедент провів опитування, дозволив канабіс провозити, як раз в медичних цілях, можна сказати, що для лікування ковіду. В тебе і мережа депутатів по Україні є, давай, дій, а він картини завозить. І що тепер з ними робити? Нічого так і не вийшло.
Або, дозволила Верховна Рада відкривати казино, так відкривай, гроші ж є! Ні, він то «Театр на Подолі» будував, то тепер будує концертний зал міжнародного рівня. А кисневі станції в лікарні закуповує! Для кого? Ну, нічому життя не вчить того Порошенка! Чим більше він буде допомагати людям, тим більше це буде викликати підозру в тому, що той Порошенко і далі краде, а значить діра в бюджеті з-за нього.
Краще б, хоч один відосік нормальний зняв!
Отже, не буду більше писати, на сьогодні досить і однієї гарної новини.
А на рахунок виборців без вищої освіти, ви там, у свої слугах народу, подумайте. До того ж, досить вже морозиться, об’єднуйтесь з медведчуком і буде у вас нормальна партія Об’єднана ПлАтформа Слуг НарОду за ЖИТТЯ, скорочена назва «ОПАСНОзаЖИТТЯ!»