"Дуже прикро бачити, що примітивні брудні технології працюють" - Олена Добровольська

"Дуже прикро бачити, що примітивні брудні технології працюють" - Олена Добровольська

Я спецом зберегла цю картинку, бо знала що згодиться. Подивіться уважно і зараз буде неприємно - ми всі, хто емоційно вибухає від перлів постійної останнім часом рубрики «монологі однієї vaгiни», добровільно купили квитки в перший ряд на цю виставу. І оплатили місця в глядацькому залі тими ресурсами, які не обчислюються грішми, хоча і обчислюються теж, якщо вже зануритись глибше. Увагою, суспільним резонансом, власним часом, срачами, відповідями на коментарі заряджених ботів і просто корисних ідіотів.

Біда активного суспільства в тому, що воно ведеться на емоційний тригер. Це ж не вперше. В анамнезі наприклад був один чувак і його 33 бойових виходи. І щоразу градус емоційного тиску підвищувався, а за його рахунок - і вартість потенційного кандидата на умовних виборах. Тому, хто нікому не цікавий, грошей на передвиборчі приколи не дають. І тут неважливо, який це градус - зі знаком плюс, чи зі знаком мінус.

Тепер ось ця, самі знаєте хто, методично пробиває дно, бо всім цікаво, де ж то дно закінчується (спойлер - не закінчується).

Питання в іншому - нахера вам це цікаво? Що саме ви очікуєте в результаті свого обурення? Випустити пар? Змусити цим кипінням, до якого привчили як до буденної норми, прибрати це сміття з середини кімнати?

Дуже прикро бачити, що примітивні брудні технології працюють. Завжди, коли аудиторію виводять на передбачений негатив, це комусь потрібно. Особливо, якщо це юродиві, яких не шкода кинути у розлючений натовп.