"Дуже таке стрьомне відчуття, яке просто так не проходить" - Богдан Буткевич

"Дуже таке стрьомне відчуття, яке просто так не проходить" - Богдан Буткевич

Істерика безуглої істоти в останні кілька годин, точніше, її господарів, які й пишуть її висери - найкраще свідчення того, що вчора відбулося.

Бездарної спроби Зе-дегенератів примусити Залужного до звільнення та перевірити температуру по палаті. Яка бездарно провалилася як в сенсі самого звільнення, так і в плані гучного медійного провалу Банкової.

Єрмачня обісралася із звільненням Залужного так, що це почули в усіх країнах Заходу. Тому вона тепер в безсилій злобі вже опускається до набросів про алкоголізм та зовнішність.

До речі, пам'ятаєте, як все це ОПшне біосміття з вєртікалєй, джокєрів і карточних офісів любить ображати своїх ворогів саме по зовнішності? Впізнаєте фірмовий стильочєк чепушні, еге ж?

Ці тупі утирки так і не зрозуміли, що вже програли. Навіть коли таки звільнять Головкома. Це вже нічого не змінить.

А от що змінилося відучора у мільйонів людей - так це тверезе розуміння, що ці істоти без вагань потоплять країну у лайні. Заради пихи шоумена та його ларьочників-младоригів у вигляді оточення.

Дуже таке стрьомне відчуття. Яке просто так не проходить. Далі додумайте самі.

ЗИ: До речі, звільнення безуглої з оборонного комітету та фракції "слуг" заблоковане керівництвом. Що й треба було довести. Торпеда ще треба єрмачні.