"Дві новини одна за одною" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Дві новини одна за одною" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Кабмін підтримав зменшення граничного призовного віку з 27 до 25 років. А міністр оборони Резніков поремствував, що "очікування від нашої контрнаступальної операції переоцінені" і "це може привести до емоційного розчарування". Що це все означає?

По-перше, кабмін таки визнав, що армії бракує людей. Але замість призвати на фронт жлобйо що релаксує в київських і львівських ресторанах, та нитиків й ухилянтів які плачуться що "не для війни мама квіточку ростила", в стрій поставити хочуть парубків 25-26 років з сіл, містечок та райцентрів. Звідти, звідки і так набирають основні кадри для ЗСУ. Бо жлобйо і нитиків мобілізувати стрьомно - вони галасливі, будуть владі рейтинг убивати.

По-друге, в команді Зеленського явно помітили що перестаралися з грою "тримати лоха в надії". Бо ніхто не носиться з темою контрнаступу більше за саму чинну владу. Надмірні очікування сформувала саме вона.

Електорат тепер готують до думки, що наш контрнаступ не означатиме кінця війни. Війна триватиме значно довше.

В підсумку все це означає, що влада розписалася, прогнози Буданова про завершення війни наприкінці літа - казочки для наївних. Правду казав радник Залужного генерал Назаров - війна затягнеться на наступний рік.

А це, хлопці і дівчата в пікселі, означає що служити нам ще дуже довго. Бо нас з вами ніхто не демобілізує. Бо жлобйо і нитики... дивіться вище. "Ми вас на фронт не посилали" і "ви самі вирішили іти воювати" нам уже заявляють і заявлять ще не раз. Одні воюють - інші бикують. Все як завжди. Що з цим робити?

Особисто я стисну зуби і дослужу до перемоги попри огидне забезпечення і голий солдатський оклад на який мене посадили, бо на мономарафон гроші є, а на ЗСУ нема. Україна - понад усе, і для мене це не просто слова. Я дослужу до перемоги. До дембеля. А потім я поставлю питання. Багато питань. Гострих. Підозрюю - не один я.