"ДВІ ТЕЗИ ПРЕЗИДЕНТА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ДВІ ТЕЗИ ПРЕЗИДЕНТА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Президент сказав "Цей рік почався 24 лютого."

Брехня. 2022 рік почався 1 січня. Почався в умовах коли рейтинг "Слуги народу" упав нижче рейтингу партії Порошенка. Коли Зеленський поробив своїми ворогами людей, які привели його у владу - Разумкова, Рябошапку, Данилюка, Богдана. Коли "Слуг народу" ловили за кермом п'яними і під кайфом. Коли відмазували Татарова і Юрченка від звинувачень у корупції. Коли нардеп Трухін намагався "уйти тихенько в ліс". Коли в самого Зеленського знайшлися офшори, і відкрилося як ЗЕ літає на дачу з Єрмаком державним вертольотом.

А між 1 січня і 24 лютого були скандал з відпочинком родини президента на Сейшелах та президент Байден який деталі розмови з Путіним Зеленському повідомляв через 2,5 доби після розмови. Були відео поліцейських яким не платили зарплатні і масові заяви про звільнення. Була шалена кампанія проти Петра Порошенка, аж до спроб заарештувати телеканали "5-й" і "Прямий", не пустити Порошенка до України, та засудити його.

А ще до 24 лютого було 100500 попереджень про вторгнення Росії - аж до директора ЦРУ який приїздив до Києва власною персоною. І були заяви влади, що загроза війни, то все клятий Захід накручує військову істерію. Були заяви Зеленського про травневі шашлики і про те що він не вірить у війну. Було засідання РНБО напередодні вторгення (про нього писала "Українська правда") де раптом відкрилося, що єдиною інституцією готовою до війни були ЗСУ Залужного. Бо міністр оборони і голова СБУ взагалі не вірили в можливість вторгнення. І не готувалися. Хто їх таких призначив?

Це все медіа-шльондри Офісу президента тепер намагаються подати як підготовку до війни. Ну так. Так гарно приготувалися, що ворога довелося зупиняти в міській забудові, на околицях великих міст, повних мирних мешканців. Бучі і Бородянки не було б, якби на річці Тетерів існувала лінія оборони.

Ми розуміємо, що президенту хочеться аби всі про це забули. Але в нас гарна пам'ять. Люди які говорять "неважливо хто що робив до 24 лютого" і зразу ж згадують всі побрехеньки про Порошенка, називаються лицемірами. А лицемірам віри нема. З вовками жити - вовчою вити.

Президент сказав: "У великій війні немає маленьких справ. Немає непотрібних. Кожен із нас – борець. Кожен із нас – фронт". Бреше як дихає.

Є непотрібні - персонально для Офісу президента. Їм не потрібні канали "5-й", "Прямий" і "Еспрессо", саме тому їх силилися і силяться вирубити з кабельних мереж. Їм не потрібна діяльність Фонду Порошенка і "Справи громад", саме тому ЗЕботва весь час намагається їх діяльність виваляти в багні. Їм не потрібні лідери думок, критичні до влади, тому з першого дня нас намагалися загнати на фронт, але запізнилися - ми самі пішли в окопи. Нам не заткнули роти. Їм не потрібні ті хто працюють добровільними аудиторами влади і вказує на помилки влади. Опозиція. Будь-яка опозиція. Прибічників Порошенка їм просто досі не вдається зламати. Про те як вони мріють нас розчавити, їхні Лещенки, Петрови, Іванови і подібні просторікують практично відверто.

Я взяв лише дві тези з виступу президента. Аби оцінити всю його промову двох тез цілком достатньо.