"Дві України" - Марк Савчук

"Дві України" - Марк Савчук

Це — просто сенсація. Ні, я не жартую. Можете вже одразу репостити: “заступник голови Верховного Суду України — громадянин Російської Федерації”.

ЩЕ РАЗ: заступник голови Верховного Суду України Богдан Львов (він на фото) — ГРОМАДЯНИН РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ. (Це — перший бабах).

Другий бабах.  17 серпня 2022 року Богдан Львов своїм рішенням остаточно передав готель «Мир» колишньому акціонеру Приватбанку Геннадію Боголюбову. (Лінк тут: https://finance.liga.net/bank/novosti/byvshie-vladeltsy-otsudili-v-privatbanka-gostinitsu-mir-v-kiev....

Відразу по суті: готель «Мир» "пішов" до Приватбанку під час націоналізації у 2016 році, як актив, що належить колишнім акціонерам.

Боголюбов побіг до судів доводити, що "готель «Мир» не його, а належить якимось кіпріотам, які взагалі ніяк не пов'язані ані з ним, ані з Приватбанком". Кейс звичайно було абсолютно чорно-білий, але саме голова Касаційного господарського суду Львов 17 серпня 2022 року вирішив, що партнер Коломойського прав, і вирвав у державного банку готель «Мир» та віддав його олігарху Боголюбову.

(від влади – мовчання, мертва тиша)

Йдемо далі. 15 вересня 2022 року чудові журналісти зі Схеми: корупція в деталях - RFERL: роблять розслідування, в якому показують, що суддя Богдан Львов має російський паспорт (https://www.radiosvoboda.org/.../skhemy.../32035330.html).

(від влади – мовчання, мертва тиша)

Так само стає відомо, що на дружину Богдана Львова Інну (ЯКА ТАКОЖ Є ГРОМАДЯНКОЮ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ С%КА БЛ%ТЬ ТА ВИ ЗНУЩАЄТЕСЯ НА%%Й) записана квартира в Москві.

Квартиру цю у декларації Богдан Львов не зазначив. 19 вересня НАБУ порушує справу на Львова за недостовірне декларування. (Хоча б тут порядочок, люди працюють).

19 вересня на зборах Касаційного господарського суду судді проголосували за те, щоб заступник голови Верховного суду Богдан Львов, який має російське громадянство, і надалі розглядав справи. ПОДУМАЄШ там, суддя — громадянин Російської Федерації; ми що — воюємо, чи ЩО?

(від влади – мовчання, мертва тиша)

Ідемо далі 

29 Вересня “Схеми” видають продовження розслідування, де детально відповідають на всі "аргументи судді Львова", що громадянства у нього немає (https://www.radiosvoboda.org/.../skhemy.../32057283.html). Фішка в тому що Богдана Львова можна знайти як на сайті податкової Росії, так і на сайті їхнього МВС (точніше, людини, яку звуть так само, як Львова, та ще й з такою самою датою народження; "збіг, ага").

3 жовтня через резонанс у ЗМІ збираються судді Касаційного господарського суду (у складі Верховного Суду) голосувати "усунути Львова від адмінпосади (він — голова палати) чи ні”.

Увага: це не позбавлення його статусу судді, це саме усунення його від адмінпосади (глави суду).

Для того, щоб усунути, потрібно 22 голоси. З 43 членів суду голосували 39. За "усунення" — 21.

Ви охаєте і ахаєте? Ви думаєте, що не можна вже оху%ти сильніше? Сперечаємося, що можна? 

Третій бабах.  Ще ДО голосування суддів СБУ видає офіційну позицію, ЩО ПІДТВЕРДЖУЄ НАЯВНІСТЬ У БОГДАНА ЛЬВОВА ГРОМАДЯНСТВА РФ. (https://www.ukrinform.ru/.../3584730-sbu-podtverdila...)

І при цьому судді все одно голосують ПРОТИ того, щоби позбавити Львова адмінпосади.

Це — не просто вирок Львову, це — вирок усьому Касаційному господарському суду. ВСЬО-МУ! Він весь має піти у відставку.

Тепер віддихайтеся, будь ласка.......

Давайте поговоримо що далі?

1) Суддя Богдан Львов is a walking dead. Суддею України громадянин іншої держави бути не може, а це означає, що голова Верховного Суду Всеволод Князєв зобов'язаний позбавити його членства Верховного Суду України (після того, як СБУ визнало, що у Львова є громадянство РФ, там вже варіантів немає).

Незважаючи на те, що Богдан Львов одразу після голосування пішов "у відпустку", це — пофіг. Богдан іде слідом за rus.кораблем -> nahui.

2) Однак, щоб надати владі .... eемм, стимул, я хочу попросити вас зробити дві речі:

Перше: Розшарити цей пост. Потрібно, щоби про це говорили всі ЗМІ (шановні журналісти, – перевірте ваші особисті повідомлення). Повірте мені, у ОП тупо не буде варіантів: їм доведеться його прибрати. Але для цього багато людей мають про це говорити.

Друге: Підпишіть будь ласка цю петицію (https://petition.president.gov.ua/petition/165182) щоби Президент позбавив громадянства України Богдана Львова.

Я не маю жодних сумнівів, що петиція набере 25 000 необхідних підписів. Допоможіть, будь ласка, зробити це швидше.

Шановна владо, хочу закінчити ось чим:

Є дві України: одна, в якій сотні тисяч українців йдуть добровольцями до армії, віддають останні гроші, щоби наша армія була взута, одягнена та могла воювати з руzzнею.

І є друга Україна, де судді Верховного Суду України мають громадянство Росії та віддають державне майно олігархам.

У майбутньому ми матимемо лише одну Україну. Там точно не буде ані судді Львова, ані Коломойського, ані зрадників. У мене в цьому жодних сумнівів немає.